ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. Показник захворюваності на ГРВІ знизився нижче епідпорогу на 28 відсотків

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Закарпаття. Минулого тижня до лікарів звернулися 2 339 дітей, котрі захворіди на кір

    Як повідомила завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Закарпатського обласного лабораторного центру МОЗ України Вікторія Тимчик, захворюваність на гострі респіраторні інфекції поступово знижується. За минулий тиждень (з 15  по 22 березня) по медичну  допомогу звернулося 3 592 особи, показник захворюваності становить 258 на 100 тис. населення та нижче визначеного епідпорогу на 28%. Кількість звернень у порівнянні з попереднім тижнем зменшилася  на 5% (на 202 випадки).

    Серед осіб, що звернулись до медиків - 2 339 дітей віком до 17 років (65% від усіх захворілих) та 1 253 дорослих (35%). За минулий тиждень госпіталізовано з приводу респіраторних інфекцій 164 осіб (4,5% захворілих). Швидкими тестами підтверджений діагноз грипу А  1 дорослої особи у Мукачівському  районі.

    У Воловецькому, Мукачівському, Берегівському, Іршавському районах та м.Мукачево спостерігається збільшення кількості захворілих на ГРІ, на інших  адмінтериторіях інтенсивність епідемічного процесу низька.

    У  освітніх  закладах області обмежувально-протиепідемічні заходи у вигляді призупинення навчально – виховного процесу  не вводилися.

    Протиепідемічні та профілактичні заходи  в області тривають.

     

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору