ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Майбутній губернатор Закарпаття подав декларацію про доходи в Національне агентство з питань запобігання корупції

    25 квітня 2024 четвер
    84 переглядів
    Майбутній губернатор Закарпаття та доходи його сімейства

    Президент України Володимир Зеленський подав на затвердження до Кабміну кандидатів на посади голів ОДА в різних областях. Що стосується Закарпатської ОДА, то кандидатом став відомий кондитер із Мукачева Ігор Бондаренко. 

     

    Раніше його кондитерські були лише в Мукачеві, але згодом Бондаренко почав експансію на Ужгород і склав конкуренцію відомому ужгородському шоколатьє Валентину Штефаньо, відкривши тут свої кондитерські.

    Наразі у соцмережах закарпатці активно обговорюють, наскільки компетентним може бути кондитер на посаді голови ОДА і більшість відзначають, що інколи досвід бізнесмена може важити більше, ніж досвід рафінованого чиновника=управлінця. 

    У свою чергу, Ігор Бондаренко у ранзі кандидата на голову ОДА вже подав декларацію про доходи в Національне агентство з питань запобігання корупції.

    У нього у власності величезна земельна ділянка (понад 2000 метрів кв.) у рекреаційній зоні села Лісарня Мукачівського району. У Мукачеві має три великі квартири. На дружину оформлена земельна ділянка 1400 м. кв. , квартира та декілька об'єктів нерухомості. Головний підприємницький дохід має таки дружина - майже мільйон гривень.

    Гроші подружжя Бондаренків воліє тримати не в банках, а готівкою. Подружжя задекларувало у готівці понад 200 тис. грн, 184 тисячі доларів та понад 100 тисяч євро. 

    Їздить подружжя не на дуже дорогих автомобілях. У Ігоря Бондаренка автомобіль Тойота Камрі 2007 року, а у дружини Ауді А4 2003 року випуску. Є у них і мікроавтобус Мерседес Спринтер. 

     

    ЧИТАЙТЕ також: Бізнесмен із Мукачево Ігор Бондаренко – новий голова Закарпатської ОДА?

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору