ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Центрвиборчком відмовив у реєстрації кандидатом у нардепи екс-меру міста Ужгород Сергію Ратушняку (ДОКУМЕНТ)

    25 квітня 2024 четвер
    77 переглядів
    Центрвиборчком не зареєстрував екс-мера Ужгорода Сергія Ратушняка кандидатом у нардепи на виборах до Ради

    ЦВК відмовила в реєстрації кандидата по 68 округу, екс-меру Ужгорода Сергія Ратушняка. Причиною відмови стали довготривалі поїздки закордон.

    Як наголошується в постанові Центральної виборчої комісії № 1165, встановлено, що Ратушняк С. М. протягом п'яти останніх років перед днем ​​виборів тричі виїжджав за межі України на періоди, що перевищують 90 днів, а саме: на 163, 103 і 175 днів.
    У ЦВК зазначають, що Сергій Ратушняк не надав документів, що підтверджують виїзд зазначеної особи за кордон не у приватних справах.
    Тому, зазначені факти дають підстави для висновку, що С Ратушняком.М. не дотримано вимог Конституції України та Закону про проживання в Україні протягом останніх п'яти років на день проведення позачергових виборів народних депутатів України від 21 липня 2019 року.
    Відповідно до пункту 7 частини першої статті 60 Закону Центральна виборча комісія відмовляє в реєстрації кандидата в депутати в разі виявлення обставин, які позбавляють особу, висунуту кандидатом у депутати, права бути обраною депутатом відповідно до статті 9 Закону.
    - З огляду на викладене, Центральна виборча комісія постановляє: Відмовити в реєстрації кандидата в народні депутати України Ратушняка Сергія Миколайовича, висунутого в порядку самовисування в одномандатному виборчому окрузі № 68 на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 року, - йдеться в постанові ЦВК.
    Як UA-Reporter повідомляв раніше, ЦВК зареєструвала трьох кандидатів в нардепи з прізвищем Андріїв по округу з центром в Ужгороді, цих трьох однофамільців Андріїву зареєстрував саме Ратушняк, але про це ми напишемо в окремій статті.

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору