ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Біля столиці Закарпаття 5 сільських населених пунктів хочуть створити Кам’яницьку об’єднану територіальну громаду (ДОКУМЕНТ)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    79 переглядів
    П’ять сільських населених пунктів на Ужгородщині створюють об’єднану територіальну громаду

    Сьогодні, 15 липня, Кам’яницькою сільською радою оприлюднено рішення про попозицію добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення.

    Як зазначається в документі, йдеться про намір добровільного об’єднання сіл Кам’яниця і Гута Ужгородського району з Оноківською сільською територіальною громадою сіл Оноківці та Оріховиця та селом Невицьке в Кам’яницьку об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Кам’яниця.
    Даним рішенням створено робочу групу з організації проведення Громадського обговорення, на яке виноситься ініціатива про вказане добровільне об’єднання. Обговорення триватиме в період з 15 липня по 14 серпня включно.
    Також, серед іншого, депутатам Кам’яницької сільради доручено організувати і обговорення шляхом опитування у формі анкетування серед жителів сіл Гута та Кам’яниця, а також провести загально-сільські збори.
    За результатами обговорення, після отримання відповідних протоколів, до порядку денного на розгляд чергової сесії буде винесено питання про надання згоди на добровільне об’єднання.

    До слова, зазначимо, що раніше на Ужгородщині було створено Баранинську ОТГ, яка об’єднала дев’ять сіл району в одну громаду. Йдеться про Баранинці, Барвінок, Довге Поле, Підгорб, Великі Лази, Циганівці, Холмець, Ярок та Стрипу.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору