ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті — чергові маски-шоу силовиків з обшуками у будинках і помешканнях представників політичних партій! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    Закарпаття. Зранку з десяток озброєних автоматами правоохоронців вломилися в помешкання районного депутата! (ВІДЕО)

    В Закарпатті триває спецоперація із запобігання підкупу виборців. Працівники департаменту захисту економіки нацполіції сьогодні проводили обшуки  та виявляли причетних до схем із спотворення народного волевиявлення на Міжгірщині та Виноградівщині.

    Зранку з десяток озброєних автоматами правоохоронців навідалися до помешкання депутата Міжгірської районної ради Михайла Цендри. Обуренню чоловіка не було меж.

    Водночас силовики провели процесуальні заходи й в голови партійного осередку “Батьківщини” в селі Верхній Бистрий – Василя Галаса. Про це повідомив, депутат Закарпатської обласної ради Андрій Шекета на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

    Телефоном Андрій Шекета дії правоохороних органів назвав зухвалими. З його слів, у прибічника Юлії Тимошенко вилучили мобільний телефон та інструкцію для членів дільничних комісій з минулих виборів.

    Відеострім з обшуку у Виноградові виставив також і член окружної виборчої комісії Йосип Шерегі. Як зазначає користувач, силовики вручили ордер сім’ї Мазур, яка жодного відношення до виборчого процесу немає.

    Поки офіційних повідомлень від правоохоронців ні телефоном, ні на офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук отримати нам не вдалося.

     

    ЧИТАЙТЕ також: Десятки обшуків провели в домівках сільських голів, депутатів міських, сільських та районних рад Закарпаття (ФОТО+ВІДЕО)

     

    Відзначимо – спецоперація з виявлення «підкупу виборців» управління захисту економіки почало ще вчора. Обшуки відбулися в Іршавському, Виноградівському та Ужгородському районах. На думку політологів – це тиск на сильних кандидатів та спроба застосування брудної передвиборчої технології.

    Щось схоже відбувалося на місцевих виборах у 2015 році. Тоді з ініціативи тодішнього голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля було відкрите кримінальне провадження і проводилися обшуки у політичних опонентів. Жодних порушень правоохоронці не виявили. Тож скидається на те, що зараз знову має місце застосування брудних технологій представників старої влади. Які заради збереження себе у владі намагаються дестабілізувати ситуацію в краї та підірвати авторитет рейтингових кандидатів напередодні виборів до Верховної Ради

     

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору