ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Меру Ужгорода Богдану Андріїву абсолютно наплювати на безпеку містян! (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Де ви, мер Андріїв? В Ужгороді ніяк не можуть намалювати розмітку на трасі біля "Епіцентра", що загрожує життя городян

    Мова йде про пішохідний перехід на центральній дорозі по Боб'яка біля АЗС "БРСМ" неподалік "Епіцентра", пише на своїй сторінці у ФБ Віталій Грегор. Тут постійно переходять як дорослі, так і діти, оскільки найближчі переходи знаходяться значно далі. Вже рік Департамент міського господарства кормить обіцянками жителів нашого мікрорайону, що буде встановлена тут розмітка.

    Є підозра є, що вони на цей перехід вже гроші відмили. Бо обіцяли коли зроблять тротуар, потім, що зроблять коли круговий рух облаштують на Капушанській-Легоцького-Боб'яка, а тепер - коли "карман" для зупинки автобусів.

    На чергове моє запитання сьогодні: "Коли вже буде ця довбана розмітка чи ви чекає щоб хтось загинув або травмується як в ДТП на Набережній ?". В.Бабидорич відповів: "Якщо і загине, то і що? Може тоді і зроблять, але це не буде моя вина, бо там фірма має робити, яка виграла тендер, але її зараз перевіряє антимонопольний, тому невідомо коли буде".

    Вимагаю від міського голови @Богдан Андріїв негайного звільнення цього неадекватного горе-посадовця, поки його халатність і зневажливе ставлення до людей не забрала чиєсь життя!!!

    Якщо пішохідна розмітка не буде зроблена в найближчий тиждень, або не дай Бог хтось там загине, будуть громадські акції прямої дії. Вважайте це публічним повідомленням в порядку ст.39 Конституції України.

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору