ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молоді атлети жителі Тереблянської долини Закарпаття ініціювали те, що можна назвати революцією! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    92 переглядів
    Закарпаття провело унікальний фестиваль спорту та здорового способу життя «Вершина»

    За три дні з пятниці 16-го серпня по неділю 18-го серпня в селі Негровець Міжгірського району відбувся фестиваль спорту та  здорового способу життя  «Вершина».

     Подія відбулася з нагоди створення та відкриття спеціалізованого спортивного майданчика який став рушійною силою об’єднання жителів села Негровець та навколишніх сіл з єдиною метою: створення унікальної спортивної інфраструктури за для розвитку молоді та реалізації її потенціалу. Адже молодь є майбутнім нашої країни і від того чим займається молодь та яку ідею наслідує, залежить те до чого ми прийдемо.!
    Молоді атлети жителі Тереблянської долини ініціювали те, що можна прозвати революцією. Адже вони об’єднали місцевих жителів, долучили до реалізації свого задуму підтримку Українських, закордонних організацій та обєднали молодь західної України на спортивному святі.
    В ході фестивалю який тривав три дні ,відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика на якому Українська молодь продемонструвала свої фізичні напрацювання у таких номінаціях як:
    - підтягування на перекладині 
    - віджимання від брусів, підлоги та інших.
    Окрім цього атлети продемонстрували вражаючий показовий виступ за для мотивації молоді до занять спортом, та відсвяткували завершення першого дня фестивалю тематичною Українською вечіркою, чим показали що можна весело проводити час без алкоголю та інших шкідливих речовин  з користю і розвитком для себе та оточуючих.
    Основну частину другого фестивалю дня зайняв похід на гору Тяпіш, під час якого учасники побачили неймовірну красу закарпатського краю. Завершенням дня став перегляд мотиваційного фільму під відкритим небом.
    Третій день фестивалю зібрав всіх активних жителів  Тереблянської долини на спортивному св’яті,  який несе назву день «здоров’я села Негровець».
    Молоді спортсмени змагались в різних індивідуальних та командних номінація. Таких як:
    - Штовхання ядра.
    - Підняття гирі.
    - Футбольна майстерність.
    - Перекидання шини. Та інші
     
    Найстарші учасники змагались у грі в шашки.
    Наймолодші учасники боролись в номінаціях  ( стрибки в мішках, кидання на влучність, присідання, стрибки на стрибалці та інших номінаціях В яких здобували перемогу та надихались на подальше зростання та звершення.
     
    Фестиваль став платформою для особистого розвитку та реалізації потенціалу молоді та їх батьків. 
    Організатори планують щорічно проводити подібні заходи! Адже на плечах Української молоді тримається майбутнє цілої країни! Тому молодь повинна докладати власних зусиль до реалізації мети!
     

     

     
    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору