ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мальовниче Закарпаття очікує туристів на неймовірні фотосесії! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    112 переглядів
    Фантастично вражаючі місця Закарпаття очікують на селфі з туристами

    Покинуті будівлі, руїни фортець, підвальні приміщення, старі мости і багато ще незвичного у фотоменю для туристів на Закарпатті.

    Шалені, романтичні, вражаючі та загадкові прогулянки регіоном цікаві і незабутні. Ну а підкріплені фото ці подорожі навіки залишаються у пам’яті а ще й у Фейсбуці розпалюють купу емоцій, подеколи і заздрощів.

    На Перечинщині цікавих місць для фото сесій – хоч відбавляй. Серед них: Полонина Руна, Соколові скелі, урочище «Розтоки», «Дугласки», Липова Скала, Діравий камінь, урочичище «Горбки». Оригінальми є фотозони у Парку Шенборна, що у Тур’я-Поляні, біля фонтану у скверику міста Перечин. Полюбляють іноземні туристи і місцеві архітектурні пам’ятки: деревяні церкви, застарілі єврейські будівлі тощо.

    Одним із унікальних туристичних об’єктів на Перечинщині є старовинний арковий міст, який розташовано у селі Сімер. Його на разі планують реставрувати, як одну із важливих історичних пам’яток  у районі. Зведено його ще за часів Австро-Угорщини на Закарпатті. Маловідомий міст у гірському  урочищі «Лагер» є теж однією із доволі цікавих родзинок у плані туристичних зон для знімкувань.

    Дуби велетні у Стужиці та  на Свалявщині теж опиняються доволі частими «героями» у фотосесіях мандрівників.

    Джерела зі Срібною водою на Перечинщині, багаті дари мінеральних родзинок у сусідній Свалявщині із року у рік  не мають відбою що до охочих по воду і на вражаюче селфі, поряд із лісом.

    «Кодабино», вершину «Гурка», де встановлено Хресну дорогу, можна відвідати у Перечині. А урочища із доволі цікавими назвами  – «Свуніша» (де колись випасали свиней), «Задникув», мінеральний «Кадоб» очікують на іноземців у туристичному Зарічеві.

    Ароматні копиці сіна і великі за розміром камені, порослі мохом, теж ваблять подорожуючих селами краю у плані зеленого туризму. До речі на селах, у спеціальних туристичних садибах для іноземних туристів є нагода познімкуватись і поряд із вівчарями, які пасуть отару високо в горах, а заодно і побачити, як випасають худобу місцеві селяни. Фотоетюди із коровами, козами, баранчиками  та грибами Карпатських лісів останнім часом є одними із популярних і уже повірте, що із подібними фотосвітлинами важко зрівнятись краєвидам закордоння.

    Мирослава Головнич.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору