ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У столиці Закарпаття стартувало триденне свято "Бабине літо у Боздоському"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    74 переглядів
    Триденне свято бабиного літа влаштували у столиці Закарпаття

    Містяни надзвичайно радіють теплій осені, адже мають можливість без парасольок помилуватися містом, рослини якого вишукано змінюють зелене вбрання на жовтогаряче й багрове.

    У міському парку навіть влаштували триденне свято «Бабине літо у Боздоському». Упродовж вихідних ужгородці та гості міста матимуть можливість не тільки прогулятись парком, а й почастуватись глінтвейном, смачними стравами, придбати вироби від місцевих майстрів та майстринь. Окрім цього, на відвідувачів заходу чекає і музично-розважальна програма.

    Серед  тих, хто сьогодні привіз на ярмарок хенд-мейду свої роботи і ужгородка Наталія Бальсіс. Жінка займається виготовлення квіткових композицій з мильної основи. «Мої роботи – чудова альтернатива композиціям з живих квітів, адже вони дуже подібні, не зів’януть і довго радуватимуть своїм ароматом» - розповіла жінка. Пахощі квітам надають ефірні олії, які використовує Наталія під час роботи з основою.

    Малечі до душі припадуть неймовірно гарні іграшки ручної роботи. Також можна знайти чимало прикрас для інтер’єру та ідей для подарунку. Аби ужгородцям з малечею було зручно дістатися парку, упродовж вихідних з центру міста туди курсуватиме автобус. Організатором свята виступило КП «Парк культури та відпочинку «Під замком».

    Вікторія Жуйко, фото автора

     

    ЧИТАЙТЕ також: В Ужгороді на свято "Бабине літо у Боздоському" можна буде проїхатися з вітерцем!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору