ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття прийматиме міжнародний кластерний автофорум

    25 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Закарпаття. "Єврокар" збере представники автопрому України та з-за кордону
    21 листопада, о 12:30, у с. Соломоново (Закарпатська область) на заводі «Єврокар» відбудеться «Форум ініціатив. Кластери».

    Зустріч організована Федерацією автопрому України (ФАУ) і компанією «Єврокар» за сприяння Німецько-Української промислово-торговельної палати, Торгового відділу Посольства Австрії, Об’єднання організацій роботодавців «Закарпаття», Федерації роботодавців України та Центру якості.

    Основним лейтмотивом зустрічі має стати збір думок та пропозицій для подальшого економічного розвитку регіону та Закарпатської автомобільної кластерної ініціативи, а також презентація досягнень та потенціалу кластеру автомобілебудування.

    Форматом форуму покликано об’єднати власників компаній, промисловців, виробників, керівників ключових підприємств, роботодавців, іноземних інвесторів та представників експертного середовища. Серед учасників заходу: власники топ-виробничих підприємств України та регіону, представники керівництва Федерації роботодавців України, представники уряду та місцевої влади, вищих навчальних закладів регіону, а також зарубіжні партнери.

    Закарпаття є осередком кластерної ініціативи та піонером у розвитку кластеру автомобільної промисловості та інших високоточних виробництв. Програму заходу розраховано таким чином, що учасники матимуть можливість відвідати найбільші інноваційні підприємства регіону із залученням іноземних інвестицій та ознайомитися із досягненнями промисловості регіону.

    «Форум ініціатив. Кластери» відбудеться за адресою: с. Соломоново, вул. Перемоги 46.

    Початок о 12.30.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору