ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття. У жовтні-листопаді в області у ДТП загинули 19 осіб

    23 квітня 2024 вівторок
    78 переглядів
    Поліція Закарпаття повідомляє про 90 аварій з потерпілими та закликає громадян бути уважними на дорогах

    З початку жовтня на Закарпатті трапилося 90 аварій з потерпілими. У результаті дорожньо-транспортних пригод померло 19 осіб, а 79 - отримали тілесні ушкодження. За усіма фактами у поліції розпочаті кримінальні провадження 

    Поліція Закарпаття закликає усіх учасників дорожнього руху, дотримуватися загальновстановлених правил та не порушувати дорожньої обстановки на дорогах області. 

    Загалом з початку жовтня на території області трапилося 90 дорожньо-транспортних пригод, у результаті яких 79 осіб були госпіталізовані до лікарні, а 19 – в результаті аварії – померли. 

    За територіальним показником, найаварійнішим залишається обласний центр Закарпаття. Тут за вказаний період трапилося 13 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими. 

    На другому місці за кількістю аварій з травмованими є Тячів. З початку жовтня тут трапилося 11 ДТП. 

    Третю позицію за кількістю проваджень, відкритих за статтею 286 Кримінального кодексу України, посів Виноградів, де за півтора місяці трапилося 10 автопригод з потерпілими.

    Серед найчастіших причин аварій залишаються перевищення швидкості, порушення правил обгону тощо. 

    У зв’язку з цим, поліцейські Закарпаття закликають громадян не порушувати правил безпеки дорожнього руху та експлуатації авто. Будьте обережними не тільки перебуваючи за кермом, але й рухаючись пішки чи на велосипеді вулицями міст і сіл. Не вживайте алкоголю перед тим, як сісти за кермо авто оскільки ваша неуважність може призвести до летальних наслідків та зруйнувати життя іншим.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору