ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття пропонує інноваційний вид зимових катань! (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    113 переглядів
    Закарпаття: замість лиж – тюбінг-сани

    Цієї зими сніг порадував не у всіх туристичних місцях Закарпаття. Брак снігу відчувають і гірськолижні курорти області. Але не всі.
    На Перечинщині, в одному із популярних курортів таки зуміли припасти морозного «білого пуху» для неймовірних забав. А у туристів тут є нагода, за винятком інших зимових розваг, ще й пересісти на диво-санки і вирушити у неймовірний тюбінг-маршрут від «Dream Park Karpaty».
    Інноваційний вид зимових катань, іменований тюбінгом, популяризують у гірськолижному курорті «Воєводино», що розташований у селі Тур’я-Пасіка на Перечинщині, де цими днями відбулося офіційне відкриття довгоочікуваного тюбінг-парку. Захід відвідало чимало охочих.
    До слова, тюбінг передбачає катання на надувній камері рівною або похилою поверхнею – водною чи сніговою. Для тюбінгу використовуються кільцеподібні камери будь-якої форми із надміцних та еластичних синтетичних матеріалів, які під час руху повинні здійснювати якомога мінімальну силу тертя із поверхнею. Цей вид відпочинку є одним із улюблених серед туристів.
    Мережа тюбінг-парків «Dream Parк» цієї зими уже активно запрацювала на Україні та привертає увагу чимало туристів. На разі активними є тюбінг-траси для прийому гостей у Вінниці, Тернополі, Трускавці, Буковелі і, певна річ, на Закарпатскій Перечинщині.
    Тож, вирушайте у захоплюючі мандри на Закарпаття. І не проблема, що без лиж!
    Мирослава Головнич

     

    Нагадаємо, туристів на Закарпаття заманюють "сірковим" гідрантом, міні-ГЕС та унікальним "Холодним душем»! (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору