ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді на хабарі "застукали" виконуючого обов‘язки директора Закарпатського облавтодору (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    96 переглядів
    На хабарі у 325 тисяч гривень в Ужгороді пов’язали виконуючого обов‘язки директора ДП «Закарпатський облавтодор»

    В Ужгороді на хабарі попався виконуючий обов‘язки директора ДП «Закарпатський облавтодор» Логойда Роман Семенович.

    Ім'я хабарника у своєму Телеграм-каналі оприлюднив Віталій Глагола.

    "Сьогодні тихенько із Києва приїхали прокурори і разом із працівниками СБУ затримали на хабарі у 325 тисяч гривень виконуючого обов‘язки директора ДП «Закарпатський облавтодор». Прізвище ніде не публікували поки - тому ловіть: Логойда Роман Семенович. Він заступник директора, а зараз виконує обов‘язки керівника.
    Майже 15000$ - це сума, аби залишити на посаді керівника однієї із філій облавтодору. Завтра суд буде вирішувати, яку міру запобіжного заходу обрати пану Логойді", - пише журналіст.

     

    Як повідомляється на сайті СБУ, оперативники Головного управління внутрішньої безпеки СБ України під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора викрили корупційний механізм призначень на керівні посади у структурах ДП «Закарпатський облавтодор», в якому був задіяний співробітник СБУ. 

    Правоохоронці встановили, що керівник обласної філії держпідприємства разом зі спільником вимагали майже 400  тисяч гривень від керівника одного із дочірніх підприємств за залишення на посаді.

    Співробітники СБ України затримали двох фігурантів справи у Мукачевому в кав’ярні під час отримання другої частини хабаря у розмірі 325 тисяч гривень.

    ГУ внутрішньої безпеки СБУ перевіряє інші  факти вимагання та отримання неправомірної винагороди учасниками угруповання, які за оперативною інформацію мали системний характер.

    Під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора тривають невідкладні слідчі дії у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору