ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Деякі підрозділи по боротьбі з оргзлочинністю ліквідують

    19 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів

    Підрозділи СБУ і МВС, які "кришували" злочинців, ліквідують - Президент поіменно знає усі злочинні банди, а Наливайченко вирахував депутатів-хапуг. Рада національної безпеки і оборони вирішила ліквідувати, чи реорганізувати підрозділи з боротьби з корупцією, які не справилися зі своїми обов’язками.

    За словами виконувача обов’язків глави СБУ Валентина Наливайченка, працівники окремих підрозділів будуть ще й покарані, оскільки самі виявилися причетними до злочинів. Конкретні імена не озвучували - натомість прямо цитували назви злочинних угруповань - Глава держави твердить, за цими назвами неважко здогадатися, хто їх очолює
    Віктор Ющенко (Президент України): "Організоване злочинне угрупування "Добряки". Народні депутати від такої-то партії України, такої-то фракції і державної податкової адміністрації. Організоване злочинне угрупування "Вороб’ї". Народний депутат України від такої-то партії опікується. Вам це відомо? Проводьте роботу будь-ласка. Організоване злочинне угруповання "Береги". Народний депутат від такої-то політичної сили."
    У Службі безпеки Президенту є що сказати - там гарантують: стоси матеріалів на нечистих на руку високопосадовців уже лежать у Генпрокурора на столі.
    Валентин Наливайченко (виконувач обов'язків голови СБУ): "Сприяння, яке надавалось злочинному угрупованню, Президент наводив назву "Добряки". Зрозуміло з яким народним депутатом, з якої фракції, матеріали є в Генеральній прокуратурі. Так звані "Вороб`ї". Також відомо, що це закінчується прямо на комітеті по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією."
    Щоправда, скаржаться у Службі безпеки, донести до ГПУ справу неважко - практично неможливо притягти депутата до відповідальності. На засіданні РНБО вирішили порадити парламенту ухвалити закон про обмеження їх недоторканості. Втім, як показує практика, охочих пиляти гілку, на якій сидять, у сесійній залі Верховної Ради ніколи не знаходиться.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору