ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді митрополиту Харківському і Богодухівському Никодиму присвоїли науковий ступень доктора філософії

    19 квітня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Ужгород. Митрополиту Харківському і Богодухівському Никодиму присвоєно науковий ступень доктора філософії.

    26 грудня в Ужгородській Українській Богословській Академії відбулося засідання Спеціалізованої Вченої Ради по захисту дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора богослов’я та доктора філософії.

    На запрошення Академії, участь у роботі Спецради узяв архієпископ Хустський і Виноградівський Марк, постійний член Священного Синоду Української Православної Церкви.

    Засідання відкрив головуючий, ректор Академії професор, протоієрей Віктор Бедь. Після вступного слова та короткого вітання він оголосив Рішення Вченої Ради УУБА від 22 грудня 2008 про нагородження архієпископа Марка медаллю преподобного Алексія (Кабалюка) І ступеню.

    З благословення Блаженнійшого Митрополита Володимира одноголосним рішенням Спеціалізованої Вченої Ради від 26 грудня (протокол № 23) митрополитові Харківському і Богодухівському Никодиму, постійному члену Священного Синоду Української Православної Церкви, ректору Харківської Духовної семінарії за сукупністю виданих наукових праць та значний внесок у розвиток богословської науки і освіти було присвоєно науковий ступінь доктора філософії.

    Також цього дня, після прилюдного захисту, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви рішенням Спеціалізованої Вченої Ради наукового ступеня доктора богослов’я були удостоєні архімандрит Феодосій (Снігірьов), ігумен Євфросин (Білаш), протоієрей Петро Грига, ієродиякон Антоній (Пухкан) та наукового ступеня доктора філософії в галузі богослов’я протоієрей Олександр Беля, повідомили UA-Reporter.com у прес-службі Ужгородської Української Богословської Академії.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору