ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті щороку в притулки потрапляють 300 дітей

    18 квітня 2024 четвер
    34 переглядів

    У Закарпатській області протягом 2008 року 82 дорослих було притягнуто до адміністративної відповідальності працівниками кримінальної міліції у справах дітей за вчинення насильства в сім’ї.

    Найбільше фактів нанесення тілесних ушкоджень батьками своїм неповнолітнім дітям було зафіксовано у Міжгірському районі. Зґвалтування неповнолітніх - в Іршавському районі, втягнення до вживання наркотичних засобів - у Тячівському районі, - повідомили ZAXID.NET 4 лютого в прес-службі прокуратури області.

    Майже щороку близько 300 неповнолітніх потрапляє до обласного притулку для дітей у смт. Батьово Берегівського району.

    За інформацією старшого помічника прокурора області з питань захисту прав неповнолітніх Наталії Кузан, торік злочини скоїли 288 підлітків, з яких не навчалися та не працювали 120 неповнолітніх. У підрозділах кримінальної міліції у справах дітей на кінець минулого року з тих чи інших причин перебувало 896 неповнолітніх, більша частина яких (323) - це учні середніх навчальних закладів.

    Протягом минулого року правоохоронними органами області, в тому числі і органами прокуратури, було порушено 216 кримінальних справ, де потерпілими були неповнолітні. Найбільше по м. Мукачево - 33, м. Ужгороду - 26, Тячівському районі - 23 кримінальні справи. Найменше у Воловецькому - 4, Перечинському та Берегівському - по 7.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору