ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новорічна казка Ужгородського дитсадка №12 (ФОТО)

    19 березня 2024 вівторок
    55 переглядів
    Дід Мороз почав ходити по дитячим садкам Ужгорода

    Новий рік – свято, яке запам’яталося кожному з нас із дитинства. Ялинка, солодощі, мандарини, апельсини, ківі, новорічні костюми, декоративні вогні, салюти – головні характеристики Нового року. Однак яке новорічне святкування без Діда Мороза, Снігуроньки, прикрашеної вічнозеленої красуні ялинки, танців, співу, балу-маскараду?


    Яскраві зірочки, пухнасті сніжинки, зайчики, мушкетери, лисички, ведмедики, «попелюшки», «снігові королеви», мишки-шкребетушки, півники, українські козаки, коти в чоботях та солідні сніговими. Зараз в Закарпатських та Ужгородських дитячих садках і школах святкують Новий рік.

    Сьогодні, 30 грудня, багато казкових героїв завітали в дошкільний навчальний заклад №12 загального розвитку з художньо-естетичним профілем в м. Ужгороді до діточок для того, щоб зустріти разом з ними Новий рік. Завідувачем цього закладу є Ганна Василівна Ступак. А заснований він був ще у 1962 році. На сьогодні в ньому — 120 вихованців віком від 2 до 6 років.

    Нинішнє новорічне свято підготувала разом із дітками вихователь цього дошкільного навчального закладу Марія Василівна Русин. Вихованці показали своїм батькам, дідусям, бабусям та гостям сценки із різних казочок, розповідали віршики, танцювали. Завітали на нинішнє новорічне свято до діточок і Дід Мороз та Снігуронька.

    Вони стали окрасою нинішнього дійства. В кінці урочистої частини свята Дід Мороз роздав усім діточкам гарні подаруночки. Одним словом — свято вдалося на славу.



    Т. Горянка,
    В. Попович



    2_0.JPG
    3_0.JPG
    4_0.JPG
    5_0.JPG
    6_0.JPG
    7_0.JPG
    8_0.JPG

    2_1.JPG
    3_1.JPG
    4_1.JPG
    5_1.JPG
    6_1.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору