ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Київські зустрічі з Олександром Гаврошем

    24 квітня 2024 середа
    55 переглядів
    Київ відвідав відомий письменник та журналіст з Ужгорода Олександр Гаврош

    У період з 14 до 16 лютого столицю України відвідав відомий письменник та журналіст з Ужгорода Олександр Гаврош. За ці дні відбулося три зустрічі, організовані видавництвом «Грані-Т».

    Усе почалося в понеділок, 14 лютого, в День Святого Валентина. Цього святкового дня, Олександр Гаврош разом із видавництвом «Грані-Т» завітали до бібліотеки для дітей Дарницького району № 117. На зустріч з автором прийшли учні 9-х класів. Олександр Гаврош познайомив юних читачів із серією «Українська дитяча класика», редактором якої він є, а також розповів про свою книжку «Точка перетину». У цей час представник видавництва «Грані-Т» Антон Столярський розповів гостям зустрічі про інші серії та новинки видавництва.

    Наступного дня, 15 лютого, Олександр Гаврош разом із головним редактором видавництва «Грані-Т» Оленою Мовчан спілкувалися з усіма охочими в Книгарні «Є». Там відбулася жвава дискусія про канон української літератури для дітей за участю письменників, літературознавців та читачів.

    Ну, а 16 лютого гості завітали до Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Студенти та викладачі із захопленням послухали про книжки «Лахтак», «Векша» та «Прекрасні катастрофи», які входять до серії «Українська дитяча класика», а також про книгу Олександра Гавроша «Точка перетину». Сам Олександр із задоволенням відповів на всі запитання від аудиторії, яких було чимало.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору