ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вистава «Колись було. Колись буде…» від Студії сучасного танцю «Бліц»

    17 квітня 2024 середа
    38 переглядів
    Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц»

    12 березня 2011 року Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц» знову покаже першу в Закарпатті хореографічну виставу «Колись було. Колись буде…». Таке рішення «Бліц» прийняв у результаті численних звернень глядачів: тих, хто не зміг потрапити на прем’єру 3-4 грудня, а також тих, хто із задоволенням подивився б цю виставу вдруге.

    Зокрема, багато глядачів відмічають, що прагнуть повторного перегляду «бліцівської» вистави не лише заради неймовірного шоу та якісного виступу танцівників, але й через бажання глибшого осмислення самої ідеї вистави – такої актуальної та близької усім нам.

    Нагадаємо, що постановники та виконавці одноактної вистави «Колись було. Колись буде…» спробували розповісти глядачу та самим собі про те, що усіх нас оточує – неймовірно багатий та чарівний світ природи і невід’ємну любов до Всесвіту, близьких та до себе. Історія вистави пропонує своє бачення зародження життя на Землі: у процесі еволюції природа та людина не просто співіснують – людина вчиться вселенській мудрості та любові у дерев і птахів. Проте з часом людство поспішає зробити своє життя легшим, комфортнішим і зручнішим, а відтак втрачає цей магічний зв'язок з природою та забуває про свої витоки й колишню взаємодію з нею. Чи дасть нам життя шанс розпочати все спочатку? Чи може цей шанс нам вже був даний? Автори та виконавці вистави ставлять перед глядачем питання, не відповідаючи на них – відповіді можуть бути різними…

    Натхненником цього проекту та, власне, його організатором стала керівник Народного художнього колективу – студії сучасного танцю «Бліц» Олена Камінська. Вона вже давно плекала ідею про створення вистави, яку їй вдалося реалізувати у творчій співпраці з відомими в Україні та Європі українськими хореографами-постановниками Тетяною Островерх та Юрієм Пристаєцьким. До речі, усі автори планують разом вийти на сцену під час третього показу вистави, що відбудеться у Закарпатському облмуздрамтеатрі 12 березня о 19.00.

    Приємною новиною для глядачів буде зменшення вартості квитків порівняно з прем’єрними показами вистави.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору