ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатті відкрили представництво з прокату автомобілів "Avis Україна"

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Ужгородське представництво Avis Україна дислокується на базі готелю "Прага"

    В Ужгороді відбулася прес-конференція керівництва Avis Україна - представництва найбільшої у світі корпорації з прокату автомобілів (має 5 000 філій і 10 000 прокатних станцій в 180 країнах світу і більш ніж 60-річну історію). Під час зустрічі йшлося, зокрема, про відкриття філії компанії в Ужгороді.


    Варто зазначити, що вперше Avis в Україні прийшла до міста з населенням менше мільйона осіб.

    Наразі ужгородське представництво Avis Україна дислокується на базі готелю «Прага». У планах – відкриття філії поблизу аеропорту.
    Компанія заснована ще в 1946 році американським льотчиком Уореном Ейвісом, якому просто набридло їздити весь час до аеропорту на велосипеді (тоді не було можливості взяти машину на прокат). В Україні компанія надає послуги з 1997 року. Сьогодні автопарк компанії складає більше 2 тисяч авто. «Ми займаємося трьома основними напрямками, - розповів Хайм Віталі Капельников, генеральний директор Avis Україна. – Це прокат автомобілів із водієм та без, лізинг і транспортні послуги».
    Представництва Avis Україна працюють у 9 містах нашої держави. «Ужгород – стратегічно важлива для нас точка, - наголошує генеральний директор. – Це місто на перетині кордонів, тут постійно є великий потік туристів – звідси в Європу і навпаки. Тому хочемо дати можливість нашим клієнтам з різних куточків світу брати машини на прокат там, де це їм найбільш зручно. В Ужгороді ж розраховуємо як на туристів так і на бізнес-клієнтів».
    «Зараз автопарк в Ужгороді нараховує 3 машини – економ-клас, економ-клас із автоматичною коробкою передач та машина люкс-класу, - каже координатор ужгородського представництва Катерина Тумакова. – Але в найближчій перспективі плануємо розширити його до 12-15 автомобілів. При нагальній потреба машини «підтягуються» з іншого найближчого представництва. Але загалом зараз ми вивчаємо регіон».
    Учасники прес-конференції розповіли також про плани корпорації у контексті підготовки до Євро-2012. За їх словами, очікується оновлення та збільшення парку автомобілів на 40%. Разом із тим підвищиться і середній рівень утилізації прокатного парку – до 85%. «Плануємо, що до 2012 року в нашому парку не залишиться машин, старше 8-12 місяців і з пробігом вище 15-20 тисяч кілометрів, - зауважує Хайм Капельников. – Крім того, у нас буде міжнародний прокат із Польщею. Думаю, що запустимо його до середини листопада (в перспективі підписання таких міжнародних договорів має відбутися й з Угорщиною, Словаччиною, Румунією, Росією та Білоруссю). Це дасть змогу нашим клієнтам, які сіли за кермо, приміром, у Києві, повернути його хоч у Варшаві».
    «В Україні люди ще лякаються машин на прокат, - каже Андрій Бовенко, директор департаменту прокату та транспортних послуг Avis Україна. – Є стереотип, що це дорого і клопітно. Але насправді це дуже легко, просто і зручно. По-перше, ми можемо задовольнити потреби кожного, адже маємо автомобілі різного цінового сегменту. По-друге, для того, аби орендувати машину, треба мати лише паспорт, водійське посвідчення, 2 роки досвіду за кермом і кредитну чи платіжну картку для блокування депозиту на час оренди. Ось і весь перелік. Оформлення паперів займає 10 хвилин».
    Вартість такої послуги залежить від класу автомобіля та сезону. В середньому машина економ-класу обійдеться в 40-45 доларів на добу (що ж до преміум-класу – то це вже 250-300 доларів). Машина середнього класу з водієм коштуватиме вже 150-170 доларів на добу.
    При цьому новоспечений водій отримує застраховане авто, сервісну підтримку на всій території Украиїни, 24-годинну лінію технічної допомоги (з виїздом просто на дорогу) тощо. «Ми даємо можливість займатися бізнесом, а не витрачати час на вирішення питань експлуатації машини», - підкреслює Олександр Куценко, директор департаменту регіонального розвитку Avis Україна. Що ж до їх якості, то, як запевнив генеральний директор компанії, навіть якщо машина буде не 2010 чи 2011 року, вона все одно буде в ідеальному стані – як зовні, так і в всередині.
    На завершення прес-конференції журналістам презентували промо-фільм про Україну для вітчизняного та зарубіжного ринку, мета якого – популяризувати Україну як туристично привабливу державу. Фільм, до речі, вже здобув високу оцінку на цьогорічному кінофестивалі в Каннах.

    Українське представництво Avis впродовж 14 років є ключовим гравцем ринку транспортних послуг України. Більш детальну інформацію про компанію можна отримати тут http://www.avis.com.ua/

    На українському ринку Avis працює з 1997 року. Компанія надає послуги прокату автомобілів, фінансового і оперативного лізингу з повним спектром сервісних послуг, аутсорсингу водіїв. Представництва Avis Україна працюють у Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові, Сімферополі, Одесі, Києві та Борисполі. Чисельність автопарку становить понад 2000 автомобілів. Інвесторами Avis Україна є підрозділи великої фінансової групи Kardan Group (Нідерланди).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору