ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбулася зустріч журналістів із "Міс фото" Вікторією Німець

    25 квітня 2024 четвер
    55 переглядів
    Ужгородка Вікторія Німець отримала титул Міс фото

    В першій половині минулого тижня, у прес - центрі «Закарпаття» журналісти зустрілися із ужгородкою Вікторіяєю Німець, яка щойно повернулася зі світового конкурсу краси.


    «Міс фото», а саме такий титул отримала дівчина на конкурсі «Miss Princess of the World 2011», що відбувався декілька днів тому в Празі. Завітала до прес-центру Вікторія не сама, а із досвідченим й мудрим менеджером модельного ангенства "One Models Agency" Катериною Тритиниченко.

    -- Цей конкурс проходив з 21 вересня і до 4 жовтня, але сам Гала концерт відбувся 1 жовтня. У конкурсі приймало участь 43 дівчини. На початку, планувалося трохи більше учасниць, але по різних обставинах деякі з них не змогли взяти участь у цьому світовому конкурсі краси. Підготовка ж до нього тривала близько 10 днів і ми за той час відвідували дуже багато культурних місць Праги та її околиць – розповідає пані Вікторія.
    Окрім того, що Вікторія стала "Міс фото", її визнали однією із найкращих у конкурсі "Шоу талантів": слайд-шоу з її роботами (фото дівчат із макіяжем, виконаним моделлю). Вродлива дівчина полонила серця журі та отримала від них хороші схвальні відгуки.
    -- Вікторія Німець продемонструвала свій талант безпосередньо на сцені, нафарбувавши дівчину у нетрадиційному авангардному стилі. Її робота сподобалася всім – розповідає Катерина Тритиниченко
    -- В цілому, я дуже задоволена, що змогла взяти участь у цьому конкурсі. Він пройшов на високому рівні. Я приймала участь у багатьох Всеукраїнських конкурсах, але на світовій арені я виступила вперше — говорить «Міс фото» конкурсу «Miss Princess of the World 2011».
    "Те, що Віка досягла певних висот, спонукає інших дівчат нашого агентства до рішучих дій", — розповідає усім присутнім, менеджер модельного ангенства "One Models Agency" Катерина Тритиниченко.
    -- Слідуючий найближчий за датою проведення конкурс краси проводитиметься у листопаді. В ньому, матимуть змогу взяти участь й дівчата із Закарпаття. Я рада, що у Туреччину все-таки вдасться потрапити хоча б одній нашій землячці – з гордістю додає пані Катерина.
    --Ми проживали в чудовому готелі у місті Прага. Кожний день перед конкурсом, у нас був дуже насиченим. Ми прокидалися буквально о 5 ранку і вже починали працювати над собою. Весь час учасниці конкурсу були зайняті, постійно подорожували, їздили на фото зйомки та на екскурсії. Тривалий час серйозної підготовки, допоміг нам мати вигляд «на всі -100». Якщо чесно, то скажу вам, у нас не було навіть вільної хвилини на те, щоб перепочити, посидіти, поговорити, або просто випити чаю та поділитися своїми враженнями від побаченого. Взагалі, атмосфера була приємна і все пройшло організовано й на високому рівні — продовжує розповідати чарівної вроди дівчина -Вікторія.
    Щодо модельного бізнесу, то для самої ж Вікторії на даному етапі - це справа не прибуткова. Навпаки, участь у певних конкурсах, вимагають значних фінансових вкладень: на дорогу, на гарний вишуканий одяг, на косметику і т.д. В цьому плані Вікторії допомагають спонсори та її батьки.
    -- Для мене такі конкурси, як Miss Princess of the World 2011», це звичайно в першу чергу великий досвід, як для особистості. Ми маємо неабиякі перспективи на майбутнє, а це тому що в них є знаючі жюрі й присутні багато представників з різних країн світу. Окрім цього, такі конкурси відкривають двері у співпрацю з деякими модельними агенціями, відомими журналами і так далі -- говорить Вікторія.
    На сьогодні, уже після того, як стали відомі результати конкурсу, Вікторію Німець запрошували взяти участь у фотосесії для одного з російських журналів.
    Зараз «Міс фото»-- Вікторія, навчається на 4 курсі економічного факультету УжНУ . А закінчила вона Ужгородську гімназію.
    До всього вищесказаного хочу додати, що ужгородка - Вікторія Німець, окрім того що є студенткою, ще й працює. Модельний бізнес для неї, як улюблена справа , заняття, а також мрія , яку вона поступово намагається втілювати в життя. У цієї дівчини – красуні -- велике майбутнє. Чарівну вроду, інтелект, добре серце, чуйність, й хороший розум вона отримала в подарунок від самого свого народження, від Бога й матінки – природи.



    Т. Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору