ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський священник Василій Бобак нагороджений медаллю рівноапостольного князя Володимира

    25 квітня 2024 четвер
    63 переглядів

    17 жовтня з благословення ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія та Карпатського університету професора, архімандрита Віктора (Бедь), на запрошення настоятеля Свято-Покровського храму протоієрея Василія Бобака до м. Смолник (Словаччина) ...

    прибув проректор з міжнародних відносин Ужгородської української богословської академії професор, архімандрит Василій (Садварій).



    Як повідомляє прес-служба УУБА–КаУ, під час перебування в землях Словаччини архімандрит Василій (Садварі) взяв участь в Архієрейському богослужінні, яке звершив Високопреосященнійший Іоанн, архієпископ Пряшівський і Словаччини в співслужінні зі священиками. За Літургією владика Іоанн рукоположив в ієреї диякона Золтана, який буде нести своє служіння в Свято-Покровському храмі м. Смолник. Наприкінці Божественої літургії Його Високопреосвященство, Владика Іоанн привітав о. Василія Бобака з його славним ювілеєм, 85-річчям.
    Відтак з благословення Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви, за дорученням ректора Ужгородської української богословської академії імені святих Кирила і Мефодія, Уповноваженого УПЦ з питань вищої освіти і науки, професора, архімандрита Віктора (Бедь) Високопреосвященнійший Іоанн, архієпископ Пряшівський і Словаччини, за особистий внесок у розвиток богословської освіту і науки нагородив отця Василія Бобака академічною (УУБА) медаллю святого рівноапостольного князя Володимира І ступеня, яку доставив для ювіляра професор, архімандрит Василій (Садаварій).
    Богословська освіта і наука в Україні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору