ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Русини провели в Мукачеві суперсекретний з’їзд (ФОТО)

    24 квітня 2024 середа
    160 переглядів
    Народна рада русинів збиралася на свій черговий “сепаратистський” з’їзд

    Афіші, розклеєні Мукачевом, запрошували мукачівців та гостей міста на: “Фестиваль “Червена ружа”, який одбудеся 22 октовбра 2011 р. у г. Мукачево. Чекаєме Вас у 14.00 к.ч. у домі Закарпатського державного руського драмтеатра”.

    Як нам вдалося дізнатися від місцевого осередка ВО “Свобода”, фестиваль – це “прикриття”, під маркою якого Народна рада русинів збиралася на свій черговий “сепаратистський” з’їзд. І справді, прибувши на 10-у годину до російського драмтеатру, ми переконалися, що до зали заходять русини. Всередину пропускали тільки з мандатами та “позванками”. На питання, чи з’їзд закритий, відповіли ствердно, міліція на вході розвела руками – не пропустимо. Мало того, навіть діставши “позванку”, нашого журналіста не пропустили, бо “ми тебе не знаєме”. Довелось викликати самого Євгена Жупана, депутата облради і голову русинської ради, який після слова “Панорама” змилостивився.

    ВО “Свобода”, яка так і не отримала дозвіл на пікетування цього з’їзду, теж спробувала проникнути до зали, але тут русинські заходи безпеки спрацювали. Тож вони трохи покрутилися, вступили у словесні перепалки з русинами, потім поїхали до пам’ятника Шевченку, де поклали вінок.

    Тим часом розпочався з’їзд. До сотні делегатів та гостей з’їзду розсілися в залі, у порядку денному були звіти голови та ревізійної комісії, виступи, вибори нового голови та керівництва Народної ради русинів Закарпаття, ну і, звичайно ж, прийняття резолюції.

    Звіти і резолюції цікавили присутніх менше всього. Навіть вибори носили чисто формальний характер – за подані кандидатури усі голосували одностайно і “за”.

    От виступи справді були цікавими. Журналісти очікували нових сепаратистських заяв, а ті, хто виступав, непомітно для себе жбурляли каміння у тих, хто сидів поруч. Ось кілька цікавих спостережень. Коли оголошували склад президії, навмисне чи ні, але не назвали одного з найхаризматичніших русинів – отця Сидора, натомість запросили на сцену іншого отця – Стефана. Втім, о. Сидор абсолютно цим не збентежився, і не чекаючи запрошення, вийшов на сцену сам.

    Не зважаючи на те, що на з’їзд були запрошені керівники обласного і міського комітетів КПУ, їх партії постійно перепадало від виступаючих. Зокрема, згадали, як добре жилося русинам до прихода совєтских танків. А з приходом комуністів зник русинський язик. Хоча погодилися, що самі русини і продали їх спочатку комуністам, а потім і Україні.

    Після цього до слова попросився керівник Закарпатського обкому КПУ п. Олексій, який тонко нагадав, що за його гроші був пошитийй русинський прапор, видана русинська книжка, і він профінансував агітаційний автобус для русинів, що їздив по районам. “Так що не треба дюгати мене совєтскими танками”, – підсумував політик.

    Взагалі, поєднання комуністів з русинами по суті має бути дивним. Заступник обласного осередку ВО “Свобода” Руслан Поливко, втім, не вбачає у цьому нічого надзвичайного: “Вони їдять з однієї годівнички – їх підкормлює Московія. Ми усі пам’ятаємо, як на один з русинських з’їздів сюди приїхала ціла колона з російськими прапорами ві д одеської Родіни. Отець Сидор – це московський патріархат. Вам ще потрібні якісь докази? Якщо комуністи намагаються повернути імперію, то русини хочуть будь-як відокремитись від України”.

    Русини ж, у свою чергу, висловили на з’їзді думку, що “Свобода” – це проект спецслужб. Важко, звичайно, повірити, що спецслужбу не пустили би до залу, але це вже не наша справа.

    Основною ціллю, яку ставлять перед собою русини – це визнання їх, як окремого етносу. Для цього вони планують провести агітаційну роботу перед переписом населення, що має проходити в Україні до 2012 року. Очікується, що русинами себе можуть назвати від 300 до 500 тисяч закарпатців. А тоді вже можна буде говорити і про автономію…

    ПАНОРАМА МУКАЧЕВА




    Закарпаття, з’їзд, Мукачево, Русини

    Закарпаття, з’їзд, Мукачево, Русини

    Закарпаття, з’їзд, Мукачево, Русини

    Закарпаття, з’їзд, Мукачево, Русини

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Палінкаш Іван Іванович.

    Коментар: 

    В г.Мукачево состоялся Всезакарпатский Съезд Русинов.
    Приветствие Съезду поступило от депутата ВС Украины Александра Голуба, Закарпатской областной организации Комунистической Партии и Уполномоченого по правам человека Нины Карпачёвой.

    С отчетом выступили: Председатель НРРЗ-Жупан Евгений Евгениевич, ревизионная комиссия и члены Президиума НРРЗ.
    В докладах дана положительная оценка работы Президиума НРРЗ и Председателя.
    Из 100 делегатов в Съезде приняли участие 98 и приблизительно сто гостей. (От 20 Членов НРРЗ делегирован -1 делегат).
    Избран новый состав Президиума НРРЗ в составе 19 человек.
    Председателем единогласно переизбран Жупан Е.Е., который предложил трёх заместителей: Лецовича Ладислава, отца Димитрия Сидора и Палинкаш Ивана.
    После Съезда состоялось возложение венков к памятнику будителя русин Духновича.
    В 13часов начался областной русинский фестиваль "Черлена ружа".
    С приветствием и награждениями выступили: мер Мукачева Лендел З.З. и зам начальника отдела культуры ОГА.
    Все выступающие награждены именными Дипломами и ценными подарками.
    Торжественная обстановка и дух возрождения русинства ёще долго, после окончания фестиваля, объединял учаснтиков , препятствуя расставанию...
    http://www.ua-reporter.com/content/109074

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ци легше стало русинам від того???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Важно є то, убо украйинськым нетолерантним націоналістам боло тяжко. А иштьи к тому, убо ай Брусел знав ош русини не сплять, и не сплять так, як галчаны-националисти то желавуть!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А почему такой негатив в коментах ? Если люди решили собраться , создали легально организацию , не нарушают законов , то пусть себе заседают , награждают друг друга , поют песен и т. п. . Имеют право . На то оно и демократия . Русинский вопрос не такой уж и однозначный . Жаль только что слишком много информации , которая подаётся , очень уж необъективно , с избытком пафоса и грешит "неточностями" . а иногда откровенной ложью . Это резко снижает её восприятие , как достоверной , и часто вообще переводит в розряд баек . Если бы нашлись люди , не только преданные идеи русин , но и достаточно грамотные , а руководство выработало стратегию и чётко её придерживалось , то к ним стали бы прислушиваться , а это то , что теперь должно более всего беспокоить русинских лидеров .

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ничего нового, ругань злоба - бог таких не любит хоть с ними росийский поп

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ругань і злоба присуща Галичським Гамішнякам, а не русинам!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Подкарпатские русины...

    О.Духнович

    Подкарпатские русины,
    Оставьте глубокий сон.
    Народный голос зовет вас:
    Не забудьте о своем!
    Наш народ любимый
    да будет свободный
    От него да отдалится
    неприятелей буря
    да посетит справедливость
    уж и русское племя!
    Желание русских вождь:
    Русский да живет народ!
    Просим Бога Вышняго
    да поддержит русскаго
    и даст века лучшаго!

    МЫ РУСЫНЫ !!! МЫ РУСЫНЫ !!! МЫ РУСЫНЫ !!!
    МЫ РУСЫНЫ !!! МЫ РУСЫНЫ !!! МЫ РУСЫНЫ !!!
    МЫ РУСЫНЫ !!! .................

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я за націоналностив - Ж И Д.
    Лецович має двойну націоналність - бывшый З Е К и бывшый Ш О В Ф Е Р.
    Сидор за націоналностив - Г А М І Ш Н Я К.
    Палинкаш за націоналностив - Б И Р І В.
    И лем Женька Жопан за націоналностив - малограмотный Н А Ч А Л Н И К (вічный !) !!!

    А ДЕ СУТЬ _ Р У С И Н Ы !!!???????

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я, як Тарас Григорович, кажу тобі синку " Е Й Н Ш Т Е Й Н" не паскудь в Українську домівку, бо твоя хата с краю на Підкарпатській Русі. А домівка твоя українська і так визерає як колхозний хлів, нетреба туди синку паскудити расизмом, шовінизмом, пещерною ворожнечею, корупцією, безправієм и робити найгірший євроазіатський хлів з великої дежави України. І так ця держава перестає бути домівкою українською, бо багато українців втікає за кордон, бо з Київа і Галиччини тільки ГАМІШНЯКИ керують Україною.
    Від року 1990, Україна стратила більше як 8 (вісім) міліонів мешканців. І каждий рок українців поменшає та поменшає, вмирають від алкоголізму, ВІЛ інфекцій, туберкульоз і на ДРУГІ ХВОРОБИ НЕРОЗВИНУТИХ ДЕРЖАВ СВІТА.

    Даремно ти синку " Е Й Н Ш Т Е Й Н" злоупотребляєш для прикритя твойго паскудства, имя великого вченого. Тим твоє націоналістичне паскудство не закриєш. Твоя ненависть к євреям, русинам, мадярам, росіянам є характерна для галичську фашистську паскудь. Уже твій спосіб як ти вибрав нік і охарактаерізував свою національність "Я за націоналностив - Ж И Д", ясне показує на твій глибоко вритий расизм, який ти камуфляжуєш дуже погано. Слово "ЖИД" принадлежить між слова за які тя в многих цівілізованних державах західу тебе б синку судили перед судом. за расизм.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я за націоналностив - Ж И Д.
    Лецович має двойну націоналність - бывшый З Е К и бывшый Ш О В Ф Е Р.
    Сидор за націоналностив - Г А М І Ш Н Я К.
    Палинкаш за націоналностив - Б И Р І В.
    И лем Женька Жопан за націоналностив - малограмотный Н А Ч А Л Н И К (вічный !) !!!

    А ДЕ СУТЬ _ Р У С И Н Ы !!!???????

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А ДЕ СУТЬ _ Р У С И Н Ы !!!???????
    А русины ссут где попало - кто в подъезде, кто с балкона. Насрать могут на коврик и розмазать по стенам))))))). Бо суть русинами.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Та ты бовване цы худь видивысь хоч эден русинськй двир, такои красоты ты ныгде ны увыдыш

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я, як Тарас Григорович, кажу тобі синку " Е Й Н Ш Т Е Й Н" не паскудь в Українську домівку, бо твоя хата с краю на Підкарпатській Русі. А домівка твоя українська і так визерає як колхозний хлів, нетреба туди синку паскудити расизмом, шовінизмом, пещерною ворожнечею, корупцією, безправієм и робити найгірший євроазіатський хлів з великої дежави України. І так ця держава перестає бути домівкою українською, бо багато українців втікає за кордон, бо з Київа і Галиччини тільки ГАМІШНЯКИ керують Україною.
    Від року 1990, Україна стратила більше як 8 (вісім) міліонів мешканців. І каждий рок українців поменшає та поменшає, вмирають від алкоголізму, ВІЛ інфекцій, туберкульоз і на ДРУГІ ХВОРОБИ НЕРОЗВИНУТИХ ДЕРЖАВ СВІТА.

    Даремно ти синку " Е Й Н Ш Т Е Й Н" злоупотребляєш для прикритя твойго паскудства, имя великого вченого. Тим твоє націоналістичне паскудство не закриєш. Твоя ненависть к євреям, русинам, мадярам, росіянам є характерна для галичську фашистську паскудь. Уже твій спосіб як ти вибрав нік і охарактаерізував свою національність "Я за націоналностив - Ж И Д", ясне показує на твій глибоко вритий расизм, який ти камуфляжуєш дуже погано. Слово "ЖИД" принадлежить між слова за які тя в многих цівілізованних державах західу тебе б синку судили перед судом. за расизм.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Петровций - это по Фрейду. Ты сам себе пишеш. Іване ты жжжжешь!!!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    придурки.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Окрем пакту Рібентропа-Молотова, бов ай пакт Фірлінгера-Молотова який "віковічно воззєднав" Пудкарпатську Русь (Пудкарпатя, Закарпатська обл.) с Радянськов Українов с такими методами вождь Сталін "воззєднав" Пудкарпаття в 1945 році які употребляв в 1939 на Галичині.

    Пакти Рібентропа-Молотова як ай Фірлінгера-Молотова треба скасувати и свободно пуд контролйом ОН и Європейских інштітуцій, жителям Галичини и Пудкарпатя дати свободно право рішити плебисцітом, чи хотять боти частиною цівілізованної Європи чи ні.
    А пак Уж А, ВО Тризуб пискуйте по плебісціті!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Уж А, ВО Тризуб кричать, бо их дiди и родичi як воякы в УПА подобно Демянюку вбивали невинных жiнок, дiтей мирных жытелюв лем зато, што боли поляками чи эвреями.С)----------------------------------------------а комуняки не вбивали невиних дітей і літніх дітей? а читав як НКВД переодягалось в воїнів УПА і вбивало наших з тобою громадян, за те що вони були Греко-католиками і розмовляли на укр мові, за те що хотіли жити в вільній державі, а не в тій яка утворилась пілся пакту Рібентропа-Молотова?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ты, пещерный и кровожадный патриоте из Гуцульщины, сидиш у туй "просвиті" тай лем дурниці мелеш. Ти хворий на голову, тобі треба до психіатора. У Подкарпттю найдеш го водь у Берегсазі, а водь на Вулшанах. Иди скурі туды, та тя улічат !!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ви йсте читали, але ДЕМЯНЮКА судять типирь в Німечині! На ОСНОВІ ДАЛШИХ ДОКУМЕНТІВ ПО ДЕМЯНЮКОВИ БУДУТЬ СУДИТИ АЙ ДАЛШИХ - ФАШИСТСЬКУ УКРАЇНСЬКУ ПАСКУДЬ!!!
    .
    Ай Демянюк бов переодягнутий як войін УПА? Лем на Волині с 1400 СС віяками (Айнзацгруп- Зондер командо) в вбивствах мирного польского и єврейского жительства участвовало 14 000 гілфполіцаїв (1 СС вояк + 10 гілфполицаїв) з групи Лебідь-Шухевич-Бандера.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ви йсте читали, але ДЕМЯНЮКА судять типирь в Німечині! На ОСНОВІ ДАЛШИХ ДОКУМЕНТІВ ПО ДЕМЯНЮКОВИ БУДУТЬ СУДИТИ АЙ ДАЛШИХ - ФАШИСТСЬКУ УКРАЇНСЬКУ ПАСКУДЬ!!!
    .
    Ай Демянюк бов переодягнутий як войін УПА? Лем на Волині с 1400 СС віяками (Айнзацгруп- Зондер командо) в вбивстав мирного польского и єврейского жительства участвовало 14 000 гілфполіцаїв (1 СС вояк + 10 гілфполицаїв) з групи Лебідь-Шухевич-Бандера.

    Картинка користувача Палінкаш Іван Іванович.

    Коментар: 

    В г.Мукачево состоялся Всезакарпатский Съезд Русинов.
    Приветствие Съезду поступило от депутата ВС Украины Александра Голуба, Закарпатской областной организации Комунистической Партии и Уполномоченого по правам человека Нины Карпачёвой.

    С отчетом выступили: Председатель НРРЗ-Жупан Евгений Евгениевич, ревизионная комиссия и члены Президиума НРРЗ.
    В докладах дана положительная оценка работы Президиума НРРЗ и Председателя.
    Из 100 делегатов в Съезде приняли участие 98 и приблизительно сто гостей. (От 20 Членов НРРЗ делегирован -1 делегат).
    Избран новый состав Президиума НРРЗ в составе 19 человек.
    Председателем единогласно переизбран Жупан Е.Е., который предложил трёх заместителей: Лецовича Ладислава, отца Димитрия Сидора и Палинкаш Ивана.
    После Съезда состоялось возложение венков к памятнику будителя русин Духновича.
    В 13часов начался областной русинский фестиваль "Черлена ружа".
    С приветствием и награждениями выступили: мер Мукачева Лендел З.З. и зам начальника отдела культуры ОГА.
    Все выступающие награждены именными Дипломами и ценными подарками.
    Торжественная обстановка и дух возрождения русинства ёще долго, после окончания фестиваля, объединял учаснтиков , препятствуя расставанию...
    http://www.ua-reporter.com/content/109074

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Русини це бидло, яке лиже зад кацабам. Сидор головний сеператюга, його треба на шибенецю. Продажний поп кацабский.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Трибунал фашысткой сволочи!!! Евросоюз проснись!

    Картинка користувача ВО Тризуб.

    Коментар: 

    10000000 %

    Картинка користувача antitrizub.

    Коментар: 

    Вот они продолжатели дела .... Это их деды убивали и четвертовали всех...Поможем уродцам...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Уж А, ВО Тризуб кричать, бо их дiди и родичi як воякы в УПА подобно Демянюку вбивали невинных жiнок, дiтей мирных жытелюв лем зато, што боли поляками чи эвреями.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    На фото 50 чоловік. У Вільшанах їх більше.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Читатель1 можно знає читати айбо не числити. Протестуюча фашистська паскудь "Свобода" - тих є до копи десять, а троє з них держать три пофіркані папіря!
    Лем с Русинськима прапорами є іх десать в колоні демонструючих русинів!
    Не числіть за русинів фашистську паскудь - 10 людей яких платить партія "Свобода" за пікетованя!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Комунисты с русинами - коктель Молотова, Сталин где?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Закарпаття Українська земля, бо вождь Сталін украв для Радянскої України сисю Русинську землю.
    Голодомор є геноцид український, який українці самі собі зробили, бо вождь Сталін знав, што українці масохісти и стахановськи сповнять його приказ, приказ вождя!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Поздравляю всех русинов Подкарпатья и от всей души желаю всем вам консолидироваться, создать Русинский КОНГРЕС Края с единым руководством, которое бы имело мандат выступать от имени всех русинов в украине.
    Пожалуйста, ни в коем случае не унижайте, не оскорбляйте и не выражайтесь нецензурно в адрес один к одному.
    Это подрывает ваш авторитет у вашего народа, дискредитирует ваш народ перед глазами ваших недугов, которые этим пользуются для того, чтобы вас - русинов, как европейский народ украины не признавать и игнорировать.

    Картинка користувача Палінкаш Іван Іванович.

    Коментар: 

    В г.Мукачево состоялся Всезакарпатский Съезд Русинов.
    Приветствие Съезду поступило от депутата ВС Украины Александра Голуба, Закарпатской областной организации Комунистической Партии и Уполномоченого по правам человека Нины Карпачёвой.

    С отчетом выступили: Председатель НРРЗ-Жупан Евгений Евгениевич, ревизионная комиссия и члены Президиума НРРЗ.
    В докладах дана положительная оценка работы Президиума НРРЗ и Председателя.
    Из 100 делегатов в Съезде приняли участие 98 и приблизительно сто гостей. (От 20 Членов НРРЗ делегирован -1 делегат).
    Избран новый состав Президиума НРРЗ в составе 19 человек.
    Председателем единогласно переизбран Жупан Е.Е., который предложил трёх заместителей: Лецовича Ладислава, отца Димитрия Сидора и Палинкаш Ивана.
    После Съезда состоялось возложение венков к памятнику будителя русин Духновича.
    В 13часов начался областной русинский фестиваль "Черлена ружа".
    С приветствием и награждениями выступили: мер Мукачева Лендел З.З. и зам начальника отдела культуры ОГА.
    Все выступающие награждены именными Дипломами и ценными подарками.
    Торжественная обстановка и дух возрождения русинства ёще долго, после окончания фестиваля, объединял учаснтиков , препятствуя расставанию...
    http://www.ua-reporter.com/content/109074

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Фото - супер!!!

    Картинка користувача Палінкаш Іван Іванович.

    Коментар: 

    Треба боти посліднім ідіотом, аби не видіти надвигающогося розпада України !!!
    Одцентрові сили і вектори в десятки раз превишают доцентрові...
    Єдиний путь сохранити Україну - путь перехода у КОНФЕДЕРАЦІЮ,(яков она являєся, де факто).
    Галичани перші вийдут із состава України - образовавши Галицьку державу!!!
    Но де зостанутся Русини при образованії Галицької держави ???

    Картинка користувача ВО Тризуб.

    Коментар: 

    Ви в будь якому випадку зостатнетесь там де завжди були і будете- в жопі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Подкарпатье останется там, где на протяжении тысячелетия было - вместе и в единой семье с европейскими народами.
    Украина развалится, ибо ПРдуны уже нашли связи с Расссией, Крым уже давно Руссский, Буковина - румынская, ну а галицкий Бантустан останется, словно негритянские Анклавы в ЮАР !!!!!
    Вот Трезуб, такая перспектива тебя ожидает - много для того, чтобы подохнуть, и мало для того, чтобы выжить.
    Какой выход для вас галицких? Выход один, заткнуться и не пи*деть. Это вы заслужили потому, что вы отпрыски галицких изуверов, извергов и бандитских кретинов.

    Картинка користувача ВО Тризуб.

    Коментар: 

    Ви в будь якому випадку зостатнетесь там де завжди були і будете- в жопі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Останутся там же, где и были до сих пор - на европейской стороне Карпатских гор.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Русини се впстанут там де сут - на своюй земли.З галицькыми люмпенами нам не по дорозі.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    О, клоуны! Дусять клоунов на последней фотографии с самописными плакатами. Что, Тягнибок всё финансирование на свой джип потратил?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Да, это ты в тему подметил. Действительно клоуны с плакатами. С каких это пор Закарпатье украинская земля. В галичине - ваша земля, туда и уматуйте недоноски тягнибоковские.

    Картинка користувача Палінкаш Іван Іванович.

    Коментар: 

    Не дисять, а лиш дивять на всю область і то турісти!!!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Они для Тягнивсараку лиш біомаса.Вун їх іспользує і выверже - як гандон

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вот-вот!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Петровций какой ты жыд, ты козел.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я за націоналностив - Ж И Д.
    Лецович має двойну націоналність - бывшый З Е К и бывшый Ш О В Ф Е Р.
    Сидор за націоналностив - Г А М І Ш Н Я К.
    Палинкаш за націоналностив - Б И Р І В.
    И лем Женька Жопан за націоналностив - малограмотный Н А Ч А Л Н И К (вічный !) !!!

    А ДЕ СУТЬ _ Р У С И Н Ы !!!???????

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я за націоналностив - Ж И Д.
    Лецович має двойну націоналність - бывшый З Е К и бывшый Ш О В Ф Е Р.
    Сидор за націоналностив - Г А М І Ш Н Я К.
    Палинкаш за націоналностив - Б И Р І В.
    И лем Женька Жопан за націоналностив - малограмотный Н А Ч А Л Н И К (вічный !) !!!

    А ДЕ СУТЬ _ Р У С И Н Ы !!!???????

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я за націоналностив - Ж И Д.
    Лецович має двойну націоналність - бывшый З Е К и бывшый Ш О В Ф Е Р.
    Сидор за націоналностив - Г А М І Ш Н Я К.
    Палинкаш за націоналностив - Б И Р І В.
    И лем Женька Жопан за націоналностив - малограмотный Н А Ч А Л Н И К (вічный !) !!!

    А ДЕ СУТЬ _ Р У С И Н Ы !!!???????

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    За мясо не считают - идут и ни одного мента на охранение

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ще раз кажу, що націоналістична істерія, хамство і вовче виття це перші ознаки поведінки українських нациків. Не дивлячись на це ми Русини і надалі будемо добиватися того щоб Україна стала демократичною державою, де люди мають право самі визначати в яку церкву ходити, до якої політичної сили належати і бути тої національності до якої належали її батьки. Слава Україні !!! Добра і благодаті русинам, українцям, росіянам і всім порядочним людям, що живуть в Україні !!!

    Сторінки