ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Візьми інтерв’ю у зірки Євро-Дансу!

    25 квітня 2024 четвер
    24 переглядів

    У суботу, 29 жовтня, в приміщенні ПАДІЮНу відбудеться прес-конференція із організаторами, членами жюрі та переможцями масштабного танцювального конкурсу-фестивалю “ПАДІЮН-ЄВРО-ДАНС 2011”.


    Зустріч із журналістами запланована на 15:00, а по її завершенню ласкаво просимо відвідати заключний гала-концерт — яскраве шоу, яке не залишить байдужим нікого.

    Нагадаємо, що починається “ПАДІЮН-ЄВРО-ДАНС 2011” 27 жовтня, коли до Ужгорода приїдуть учасники із всіх куточків України. Уже наступного дня – 28 жовтня у п’ятницю – почнеться конкурсна програма, де всі учасники представлятимуть свої номери. Увесь день і до ночі журі пильно стежитиме за роботою молодих колективів і вже у суботу назвуть переможців. Гала-концерт відбудеться 29 жовтня о 16.00.

    Зустріч відбудеться:
    у суботу, 29 жовтня, о 15.00
    за адресою м.Ужгород, Студентська набережна, 8, аудиторія 200
    ПАДІЮН



    P.S. Всі, у кого виникнуть питання до учасників прес-конференції, але хто в силу обставин не матиме змоги взяти участь у зустрічі, зможуть надсилати нам їх на електронну пошту [email protected], або розміщати у коментарях до відповідних анонсів події на сайті Закарпаття онлайн.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору