ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Степан Деркач: Намагаюся якісно й добросовісно виконувати свою роботу

    20 квітня 2024 субота
    22 переглядів
    Степан Деркач, депутат Закарпатської обласної ради

    На одному з закарпатських сайтів з'явилася інформація про те, що для однієї з політичних сил в Хустському та Іршавському районах зроблено соціологічне опитування, згідно якого депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач обходить за популярністю братів Балог.


    Ми скористалися нагодою і попросили Степана Тіберійовича прокоментувати цю інформацію, а також висловити свою позицію, яким має бути майбутній виборчий закон.
    За словами обласного депутата-регіонала, проведення соціологічних досліджень на даному етапі є передчасним. Адже Закон про вибори ще не ухвалений, а відтак нам невідомо за якою системою вони проводитимуться. Акцент, вважає Степан Деркач, слід робити на виконанні тих обіцянок, з якими депутат йшов до людей.
    –Степане Тіберійовичу, прокоментуйте, будь ласка, інформацію "Якщо вибори сьогодні, Деркач кладе Балог на лопатки", яка з'явилася на сторінках деяких обласних інтернет-видань.
    –Якщо чесно, не бачу потреби це коментувати. Скажу одне: як обласний депутат, намагаюся якісно і добросовісно виконувати свою роботу. Як у мене виходить – судити людям, які делегували мені повноваження представляти їх інтереси в обласній раді. Хотів би підкреслити, що кожен має займатися справою професійно, а не влаштовувати підкилимні інтриги чи дешевий PR. Я, до слова, ніколи не займався брудними технологіями, не застосовував критику щодо опонентів. Вважаю, що це неприпустимо.
    –Ви неодноразово висловлювалися щодо виборчої системи. Яка з них, на ваш погляд, найоптимальніша для України?
    –Впевнений, що саме пропорційно-мажоритарна модель більше підходить до умов сьогодення. Позитивні моменти мажоритарки в тому, що виборці знають за кого голосують, вони знаходяться у постійному контакті з кандидатом. Населення розуміє, до кого безпосередньо варто звертатися задля представлення їх інтересів. Таким чином виборці, наприкінці терміну повноважень, мають можливість надати оцінку кандидату за проведену ним роботу та представництво їх інтересів на вищих щаблях влади. Також кандидат краще орієнтується та знає потреби свого округу і розуміє, що він має відповідальність перед своїми виборцями. Щоб мати гідне життя, ми маємо обирати гідних людей, тому що жити в цьому суспільстві доведеться нашим дітям і тільки від нас залежить який спадок ми їм залишимо.
    -Так маєте намір балотуватися у Верховну Раду?
    -Це питання буде вирішуватися на обласній конференції нашої партії. І це правильний підхід. Якщо вирішать, що я достойний представляти інтереси своїх краян в головному законодавчому органі держави, то з гордістю виконуватиму цю місію. Я впевнений: наші громадяни уже змінилися і свідомо оберуть тих людей, які постійно працюють в округах, яких вони вже добре знають за їх роботою.
    Юрій БЛИЩАК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рыгианал порядочний? Казка.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Молодец парень ! Работает уже не первый год как депутат на своём округе. Думаю если он действительно хочет изменить в лучшею сторону ситуацию на Закарпатье люди ему поверят . Пора молодым порядочным людям приходить к власти !!!! И выгонять зажравшихся аморально падших политиков как Балоги дабы не позорили прекрасный народ Закарпатья !!!!!!!!!!!!!!!!!!