ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Архієпископ Феодор зустрівся з молоддю Перечинщини (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    70 переглядів
    Високопреосвященніший Феодор на брейн-рингу у селі Порошково

    Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський в смт. Порошково провів зустріч з молоддю Перечинщини, в рамках якої відбувся і черговий брейн-ринг.


    22 грудня Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський в смт. Порошково провів зустріч з молоддю Перечинщини в рамках якої відбувся і черговий брейн-ринг на вияв церковної ерудиції між молодіжами єпархії.

    Дійство розпочалося о 17.00 за к.ч. у будинку культури смт. Порошко. Крім молоді зібралося більше двадцяти священнослужителів Мукачівської єпархії - представники всіх районних молодіжних відділів.

    Метою заходу була зустріч та спілкування з своїм архієреєм та своєрідне привітання Порошківського молодіжного братства на честь святителя Миколая з днем небесного покровителя.

    На зустріч з архіпастирем зібралося біля 300 представників молоді, інтелігенції Порошкова та прихожан багатьох храмів Перечинщини. У духовній зустрічі також взяли участь представники районного керівництва, голова смт. Порошково, директор Порошківської ЗОШ, директор Порошківського дитсадка тощо.

    У змаганні не було переможців та переможених. Всіх у цей вечір об’єднували віра, надія, любов. У турнірі взяли участь дев’ять молодіжних братств Мукачівської єпархії. Зокрема Ужгородське молодіжне братство імені преподобного Алексія Карпаторуського, Мукачівське молодіжне братство імені преподобного Сергія Радонезького, Молодіжне братство на честь святителя Миколая с. Порошково, Перечинського району, Кирило-Мефодіївське молодіжне братство с. Станово, Мукачівського району,
    Перечинське молодіжне братство імені архімандрита Василія (Проніна), молодіжне братство на честь преподобного Серафима Саровського с. Суха, Іршавського району, Іршавське молодіжне братство на честь Предтечі Господнього Іоанна, Берегівське молодіжне братство на честь преподобного
    Іова Угольського.

    Зустріч пройшла у невимушеній, по-домашньому теплій обстановці де всі змогли і виявити свій церковний інтелект і поспілкуватися та познайомитися. Результат брейн-рингу був другорядним фактором, головним - були спілкування та жива обстановка молодіжного креативу.

    Змагання, яке проводив сам владика Феодор проходило цікаво та жваво. Активну участь у дійстві також приймав і переповнений зал будинку культури.

    Священики – очільники братств та їхня молодь від усієї душі порадувалися події та нагоді черговий раз зустрітися з своїм архипаситрем та обговорити чергові молодіжні проекти єпархії.

    На завершення зустрічі владика наглядно показав і доступно доніс до аудиторії духовний та символічний смисл першої частини Божественної Літургії – Проскомидії.

    Після цього було об’явлено переможців брейн-рингу, яким архіпастир вручив пам’ятні подарунки та сердечно подякував голові єпархіального відділу у справах сімї та молоді протоієрей Віктору Палошу та голові молодіжного братства на честь святителя Миколая в смт. Порошково протоієрею Віктору
    Палчей.

    Після завершення зустрічі вся молодь пішки направилися до вечірнього столу де у неформальній обстановці разом з архієреєм ще раз привітали Порошківських братчиків з іменинами та за теплими смачними пісними стравами і кружкою чаю мали змогу активно продовжити спілкування та проспівати іменинникам на «многії літа».



    1.jpg.JPG
    2.jpg.JPG
    3.jpg.JPG
    4.jpg.JPG
    6.jpg.JPG
    7.jpg.JPG
    8.jpg.JPG
    10.jpg.JPG
    11.jpg.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору