ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ДАІ Закарпаття - переможець в турнірі з міні-футболу, приуроченому 20-й річниці міліції України

    25 квітня 2024 четвер
    67 переглядів
    В Ужгороді відбулися фінальні ігри чемпіонату УМВС України

    23 грудня у спортивному комплексі «Юність», що у місті Ужгороді, відбулися фінальні ігри чемпіонату УМВС України в Закарпатській області з міні-футболу.



    У фінальну частину чемпіонату вийшли команди переможці у своїх групах, а саме команди збірної УМВС області , УДАІ УМВС, ВДСО УМВС, Свалявського, Іршавського, Берегівського, Рахівського та Тячівського РВ УМВС. Проведеним жеребкуванням відповідні команди були розділені на 2 підгрупи. Перша група складалася з Тячівського, Іршавського РВ УМВС, збірної УМВС та ВДСО УМВС, а друга: УДАІ УМВС, Рахівський, Берегівський та Свалявський РВ. Матчі в обох групах проходили у безкомпромісній боротьбі, у результаті якої, у фінал вийшли команди Рахівського РВ та Державтоінспекції.
    Третє місце, в результаті серії пенальті, зайняла команда Тячівського РВ.
    У фіналі, вболівальники могли спостерігати справжнє дійство футболу. Високий клас гри команди ДАІ продемонстрували капітан команди Олександр Ковальчук та ветерани: Василь Цогла, Юрій Бабуський, Михайло Щока. Впевнено відстоював ворота ДАІ - Борис Фурик, який був визнаний кращим воротарем на даному турнірі. Продемонстрували впевнену та красиву гру молоді працівники ДАІ: Василь Костюк, Олександр Бабич та Іван Шанта. В підсумку, з переконливою перемогою 4:0 працівники УДАІ УМВС перемогли молоду та перспективну команду з Рахівського РВ УМВС.
    Кубок, грамоти та медалі футболістам, які зайняли призові місця, вручило керівництво УМВС області, відзначивши впевнену та професійну гру команди Управління ДАІ області.



    УДАІ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору