ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті засуджено міліціонера-хабарника

    25 квітня 2024 четвер
    55 переглядів

    15-го вересня минулого року заступник начальника міліції громадської безпеки лінійного відділу на станції „Чоп” УМВС на Львівській залізниці, вимагав та отримав від працівника стрілецької команди воєнізованої охорони хабар у розмірі 700 гривень...

    за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності та продовження дії його дозволу на носіння та застосування вогнепальної зброї.

    Після цього міліціонер одразу був викритий працівниками УСБУ в Закарпатській області. Таким чином міліціонер вчинив злочин, передбачений ст..368 КК України, - одержання хабара.

    Рішенням Ужгородського міськрайонного суду від 3 лютого 2012 року посадовцю призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, втім, застосовано статтю 75 КК України (сприяння розкриттю злочину, щире каяття, перебування на утриманні неповнолітньої дитини) , згідно якої його звільнено від відбування основного покарання з іспитовим строком 1 рік. Закарпатська транспортна прокуратура підтримувала державне обвинувачення та проводила слідство у цій справі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Мурзік Васильович.

    Коментар: 

    Вот скоріше всього як було: ВОХРовець нажрався на роботі, а при ньому ствол, мент його спалив, щоб того не вигнали з роботи рішив з ментом домовитись, а гроші давати жалко, вот і заявив

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    За 1000 грн - в тюрьму, кто грабит миллионами - тот в Верховную Раду