ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Губернатор Закарпаття провів прийом громадян

    20 квітня 2024 субота
    32 переглядів
    Олександр Ледида приймає громадян

    У вівторок, 14 лютого, голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида допомагав вирішувати проблеми краян під час традиційного прийому громадян.


    Ветеран Великої Вітчизняної війни Іван Федорович зі Свалявщини звернувся до очільника області з проханням виділити дрова для опалення будинку. Чоловік звертався до районної влади, там йому пообіцяли допомогу, проте вирішення питання затягнулося. Олександр Ледида під час особистої телефонної розмови доручив керівнику району доставити дрова на подвір’я чоловікового будинку. Зроблять це вже завтра. Іван Федорович просив також допомоги з ремонтом оселі – очільник краю пообіцяв порушити це питання під час наради стосовно проблем ветеранів. Також чоловік отримає одноразову матеріальну допомогу по обласній програмі «Турбота».
    Колектив Мукачівського психоневрологічного інтернату звернувся до очільника краю стосовно призначення нового директора. Працівники закладу переймаються відповідністю майбутнього керівника вищезгаданій посаді. Олександр Ледида зазначив: не в його компетенції вирішувати такі кадрові питання. Натомість, доручив обласному управлінню соцзахисту, у віданні якого знаходиться заклад, проаналізувати ситуацію.
    Грошей на операцію у Києві просив житель Тячівського району Роман. Чоловік з дитинства хворіє на гемофілію, і нині потребує термінової операції з заміни колінного суглобу. Операція у Києві вартує 15 тис. грн. У Мінохорони здоров’я чоловікові пообіцяли безоплатно надати штучний суглоб, але оплати потребує сама операція та реабілітація в столичній лікарні. Олександр Ледида пояснив: грошей на такі випадки бюджет не передбачає. Водночас, доручив обласному управлінню охорони здоров’я безкоштовно забезпечити усіма необхідними на період операції та одужання ліками. Також Роман отримає одноразову грошову допомогу.
    Кілька звернень стосувалися і вирішення житлових питань. Посильну допомогу Олександр Ледида пообіцяв у кожному окремому випадку, направивши відповідні доручення та листи керівникам профільних управлінь та головам районних адміністрацій.

    Загалом під час прийому очільник області встиг поспілкуватися майже з двадцятьма закарпатцями.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    а толку ?