ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Особливості піару за бюджетні гроші в Хустському районі

    18 квітня 2024 четвер
    68 переглядів
    У Рокосовській школі було відкрито їдальню за бюджетні кошти

    Нещодавно низка інтернет-ресурсів розповсюдила інформацію про відкриття учнівської їдальні в Рокосівській школі, що на Хустщині. Їдальня не працювала майже чотири роки – відтоді, коли була пошкоджена внаслідок буревію. Її реконструкцію було розпочато три роки тому.


    Для цього з обласного, районного та сільського бюджетів було виділено мільйон 600 тисяч. гривень. В їдальні харчуватиметься майже 600 дітей, в тому числі й безкоштовно три сотні школярів-початківців.

    Навколо цієї приємної і такої довгоочікуваної події вирішили попіаритися обласні можновладці та представники районної влади. Навіть Хустський міський голова Кащук не знехтував можливістю потрапити в об"єктиви фото- та відеокамер. Ну що тут скажеш, звикли в нас рекламуватися за державний кошт. Особливо ця тенденція набирає обертів напередодні виборів. Треба говорити відверто про те, що протягом цього року саморозкручування за бюджетні гроші стане типовим.

    Виникає ряд запитань: чому окремі депутати та чиновники різних рівнів плутають державну кишеню із власною? Чому народні обранці приписують собі те, що виконується за рахунок бюджету? Невже лише заради власного піару?



    Рішко Юрій
    Фото взято з відкритих інтернет видань

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору