ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді пройде прес-конференція Високопреосвященнійшого Феодора

    19 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    У понеділок, 2 квітня у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» пройде прес-конференція Високопреосвященнійшого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, Дениса Мана, голови МГО «Єдине студентство» та Володимира Кузьмика, начальника відділу організації лікувально-профілактичної роботи Управління охорони здоров’я ОДА.


    Тема зустрічі: Акція «Спішіть творити добро. Подаруйте краплинку життя».

    Початковою метою є допомога у накопиченні резерву крові для Закарпатського обласного клінічного онкологічного диспансеру та для онко-гематологічного відділення Обласної дитячої лікарні.

    Організаторами акції є молодіжні організації Мукачівської православної єпархії за підтримки державних органів, зокрема Управління охорони здоров’я Закарпатської ОДА, та численних студентських організацій - ГО «Єдине студентство», профкому Ужгородського національного університету, студентських рад Закарпатського державного університету, Мукачівського державного університету, Ужгородського навчального центру КНТЕУ, Закарпатського художнього інституту, міжнародної молодіжної організації «Айсек в Ужгороді» та ряду інших.

    Однак організаторами поставлена і більш глибока мета – створення бази донорів, яка істотно спростить терміновий пошук донора з потрібною групою крові.

    Більш детальніше про акцію розкажуть гості прес-центру «НЕДІЛІ» в понеділок, 2 квітня.
    Початок прес-конференції о 12 годині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору