ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підсумки роботи підприємств Ужгородського району

    28 березня 2024 четвер
    16 переглядів

    Промислові підприємства Ужгородщини відіграють провідну роль в промисловості області.
    За І квартал п.р. промисловими підприємствами щомісячного обліку (великі, середні та вагомі за обсягами малі підприємства) реалізовано промислової продукції на суму 985,3 млн.грн, що складає майже половину загального обсягу реалізації по промисловості області.

    У структурі реалізованої промислової продукції за видами діяльності 69,9% займає продукція машинобудування. Це за рахунок випуску продукції ЗАТ “Єврокар”, ТОВ “Ядзакі-Україна”, ТОВ “Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед”, саме вони забезпечили позитивні тенденції в цій галузі. 3,9% становить виробництво харчових продуктів та напоїв. Обсяг реалізації продукції у розрахунку на одну особу за січень-березень п.р. в районі склав 14362,4 грн., при 1678,2 грн. – по області.
    За 3 місяці п.р. великими, середніми та вагомими за обсягами малими підприємствами району укладено договорів на виробництво та реалізацію промислової продукції на суму 641,8 млн. грн. (55,7% загальнопромислового обсягу). Більше половини замовлень припадає на ЗАТ „Єврокар” та майже весь обсяг іноземних замовлень (99,7%) – на товариства з обмеженою відповідальністю, які працюють на замовлення іноземних партнерів, „Ядзакі-Україна”, „Джейбіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед”, „Райла-Середнє”, „Фрале ”.



    Зоряна Добрянська начальник відділу
    cтатистики промисловості ГУС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору