ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вшанували кращі команди та футболістів Берегівщини

    29 березня 2024 п'ятниця
    21 переглядів

    29 листопада у залі засідань Берегівської районної ради відбулися урочистості, під час яких підвели підсумки футбольного року, вручили нагороди кращим командам та гравцям Берегівщини.

    Як наголосили у своїх привітаннях голова Берегівської РДА Ігор Свищо, голова районної ради Андрій Бігарі, голова Берегівської районної федерації футболу Олександр Чегіль, головний редактор щотижневика „Спорт тайм” Степан Сельменський та інші, Берегівщина справді є „спортивним” районом, зокрема, займає провідні місця у футбольному житті Закарпаття, а на всеукраїнському рівні також з мотокросу. Нагадали зокрема про те, що головна команда району, ФК „Берегвідейк” стала віце-чемпіоном Закарпаття, на високому рівні і за участі багатьох команд відбувся чемпіонат району.

    Про рівень футболу на Берегівщині свідчить й те, що ФК „Артос” з с. Гать (тренер Бейло Гей) став володарем Кубка Ліги чемпіонів Закарпаття, причому серед 4-х кращих команд цієї серії було аж три представляли Берегівський район!

    По завершенню привітань відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та кращих гравців. На них чекали кубки, медалі та грамоти.

    У змаганнях вищої ліги чемпіонату Берегівського району 2012 року взяло участь 11 футбольних клубів. Чемпіонами 2012 року стали футболісти клубу с. В.Бийгань, випередивши команди „Фенікс” Бадалово та ФК „Дийда”.

    Серед команд І ліги (16 команд), чемпіоном 2012 року став ФК „Четфалва”. ІІ місце здобули представники ФК „Геча”, а ІІІ місце у представників команди ФК „Рафайново”.

    У районній першості юнаків перемогли молоді футболісти з „Фенікс” Бадалово.

    Під час урочистостей були названі й кращі гравці. У номінації кращий воротар перше місце зайняв Іван Ковач з ФК „В.Бийгань”, кращим захисником став Шандор Антал з ФК „Дийда”, у номінації кращий півзахисник переміг Сергій Горзов з „Фенікс” Бадалово. Кращим нападником став Василь Луца з ФК „Яноші”, а серед бомбардирів переміг Роберт Давід з ФК „Артос”. у номінації кращий гравець перше місце зайняв Іван Ковач з ФК „В.Бийгань”.

    Прес-служба Берегівської районної ради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору