ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

День працівників прокуратури відзначили в Ужгороді

    25 квітня 2024 четвер
    17 переглядів

    У п’ятницю, 30 листопада, в обласній прокуратурі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури. На святковий захід завітали голова облдержадміністрації Олександр Ледида, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло, начальник УМВС у Закарпатській області Василь Варцаба, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов та інші поважні гості.

    День працівників прокуратури в Україні відзначається 1 грудня. Напередодні, під час урочистого зібрання, прокурор Закарпатської області Анатолій Петруня наголосив на важливості роботи органів прокуратури:

    - Прокуратура – міцна державна інституція, що покликана стояти на сторожі закону. Сьогодні, із набуттям чинності нового кримінально-процесуального кодексу, ми повинні впроваджувати сучасні та дієві механізми боротьби зі злочинністю.

    - Працівники прокуратури – кваліфіковані юристи, що здійснюють нагляд за додержання вимог законодавства у всіх суспільних відносинах. Дозвольте побажати Вам міцного здоров’я та наснаги у роботі задля зміцнення правової демократичної держави, - звернувся до присутніх Олександр Ледида.

    За вагомі досягнення у роботі працівників прокуратури області було нагороджено грамотами та подяками голови облдержадміністрації.

    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору