ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий міст відкрили в угорському місті Вашарошнамень на напрямку до кордону з Україною

    19 квітня 2024 п'ятниця
    15 переглядів

    Новий мостоперехід забезпечить проїзд автомобільного транспорту у напрямку трьох угорсько-українських прикордонних переходів.

    В угорському місті Вашарошнамень відкрито транспортний рух новим мостом через Тису, що забезпечить проїзд автомобільного транспорту у напрямку трьох угорсько-українських прикордонних переходів. Про це повідомив держсекретар міністерства з питань зайнятості населення Угорщини Шандор Цомба на прес-конференції, що відбулася перед відкриттям моста, передає власний кореспондент УКРІНФОРМу.

    «Побудований міст на автотрасі 41, що веде з угорського міста Ніредьгаза до українського Берегова, забезпечує проїзд автотранспорту над рікою Тиса у напрямку угорсько-українських прикордонних переходів «Барабаш - Косино», «Берегшурань - Лужанка» та «Ловня - Дзвінкове», а також значно полегшить транспортне сполучення з 19 населеними пунктами Затисся», - сказав він.

    Цомба також зазначив, що новий міст дозволить згодом розвантажити інтенсивний транспортний рух через Тису на переході «Загонь - Чоп (Тиса)» - нині єдиному на угорсько-українському кордоні переході, через який здійснюється рух вантажного транспорту.

    Сучасний міст споруджений через Тису поруч з мостом старої конструкції, який фізично застарів. Планується, що незабаром він буде сполучений із новою ділянкою Ніредьгаза - Вашарошнамень швидкісної автомагістралі М3 - складової частини П'ятого транс'європейського транспортного коридору Трієст - Любляна - Будапешт - Львів - Київ. У січні 2013 року буде завершено спорудження двох смуг 34-кілометрової ділянки автотраси до с.Ор, після чого розпочнеться будівництво завершальної 12-кілометрової ділянки автотраси до м.Вашарошнамень, що веде до українського кордону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору