ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Глибокому Потоці з’явиться довгоочікуваний дитячий садок

    20 квітня 2024 субота
    58 переглядів

    Депутати на останній у цьому році сесії обласної ради затвердили відповідне звернення свого колеги, члена фракції Партії регіонів Михайла Бокоча та погодилися виділити кошти для будівництва закладу із обласного бюджету.


    Із проханням допомогти у віднайденні коштів на будівництво дошкільного навчального закладу до обласного депутата звернувся сільський голова Глибокого Потоку, що у Тячівському районі. За словами Михайла Бокоча, мова про будівництво приміщення для ДНЗ в одному із найбільших сіл району ведеться вже понад 5 років. Селяни знайшли підходяще місце, власними силами виготовили проектно-кошторисну документацію, пройшли всі необхідні експертизи. Однак профінансувати доволі масштабний будівельний проект їм не під силу, тому вони і звернулися по допомогу до «регіонала», котрий є куратором румунської діаспори (в тому числі і жителів Тячівського району) в обласній раді.
    Потреба в дитячому садку у селі і справді гостра. Нині у Глибокому Потоці проживає майже шість із половиною тисяч чоловік. Діток, котрі зараз могли б відвідувати дитячий садок – понад півтори сотні. Батьки 120 із них навіть написали заяви про бажання віддати своїх малюків на виховання до ДНЗ. Однак віддавати, на жаль, нікуди. Тому селяни і звернулися по допомогу до свого куратора. Колеги з обласної ради розглянули депутатське звернення Михайла Бокоча на минулому засіданні сесії та вирішили ухвалити. Таким чином, уже найближчим часом розглядатиметься питання про виділення конкретних коштів на будівництво нового приміщення ДНЗ у Глибокому Потоці. Розпочати роботи планують уже в новому році.

    Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору