ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Територіальне управління МНС у Закарпатській області інформує

    25 квітня 2024 четвер
    20 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 30 грудня 2012 року

    Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів, з них 1 виклик виявився хибним.

    Внаслідок некласифікованої надзвичайної події 1 людина травмувалася.

    Щодо обстановки з пожежами

    29.12.12 о 19:08 загорання сміття у металевих контейнерах, за адресою: м. Мукачево, вул. Індустріальна. Пожежею знищено 1 м. куб. сміття. Прямий збиток та причина пожежі встановлюються.

    29.12.12 о 20:44 пожежа в житловому будинку, за адресою: Хустський район, с. Липча, вул. Шкільна. Пожежею пошкоджено крівлю на площі 74 м², житлову кімнату та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки - встановлюються.

    29.12.12 о 21:05 загорання сміття, за адресою: м. Свалява, вул. Головна. Пожежею знищено 2,5 м.кв. сміття та пошкоджено стіни складу з овочами. Прямий збиток та причина пожежі встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події

    29.12.12 о 23:45 поступило повідомлення про те, що громадянин 1953 року народження, мешканець м. Ужгород із-за необережності впав у підвальне приміщення одноповерхового нежилого будинку, за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна. Для вилучення потерпілого залучалось чергове відділення ДПРЧ-14 м. Ужгород, після чого йому була надана медична допомога працівниками швидкої допомоги та доставлено до Ужгородської МЛ.

    Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області.

    Температура повітря на перевалах: Латірському (-2°), Абранському (-1°), Яблуне-цькому (-12°), Ужоцькому (0°), Торунському (-5°). Покриття автодоріг сухе, проїзд забезпечений.

    На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, про-їзд забезпечений.

    Проїзд на автошляхах області забезпечують працівники та техніка ДП „Закарпатський облавтодор”.

    З початку 2012 року (станом на 30 грудня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області здійснив 107 виїздів, в ході яких було знищено:

    інженерні міни – 4 од.
    артилерійські снаряди – 137 од.
    мінометні міни – 78 од.
    гранати – 46 од.
    авіаційні бомби – 2 од.
    набої – 1945 од.
    запали – 2 од.

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 174 виїзди та виходи, в ході яких врятовано 266 осіб, які потрапили у небезпеку в горах, 124 особам було надано невідкладну долікарську допомогу.

    Також 2020 туристичним групам (загальною чисельністю 17844 чоловік) надано консультацій, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України на території області 30 грудня очікується: хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу. В горах місцями: вночі 6 - 10° морозу, вдень 3 - 6° морозу.

    По м. Ужгород: хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. Вночі та вранці туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2 - 4° морозу, вдень 1 - 3° тепла.

    ТУ МНС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору