ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатті на свята МНС організовує соціальне патрулювання

    19 квітня 2024 п'ятниця
    72 переглядів

    У Закарпатській області з 30 грудня по 8 січня на території області буде організоване соціальне патрулювання

    На виконання доручення віце-прем’єр-міністра України у період з 30 грудня 2012 року по 8 січня 2013 року буде організовано цілодобову роботу соціальних патрулів у складі працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, соціальних служб та медичних працівників. Головна мета соціальних патрулів – попередження загибелі людей від переохолодження.

    На території Закарпатської області відбуватиметься періодичне патрулювання в місцях з найбільшою ймовірністю перебування людей, які можуть потребувати допомоги. При отриманні виклику, потерпілим надаватиметься допомога з подальшим їх доправленням до найближчого пункту обігріву чи лікувального закладу.

    Робота соціальних патрулів проходитиме під керівництвом чергових робочих груп регіонального Оперативного штабу у взаємодії із соціальними службами, міліцією, обласною організацією Товариства Червоного Хреста, громадськими організаціями, згідно з мережею пунктів обігріву, лікувальними закладами і соціальними установами для соціально незахищених верств населення, повідомили в ТУ МНС у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору