ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Територіальне управління МНС у Закарпатській області інформує

    19 квітня 2024 п'ятниця
    63 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 31 грудня 2012 року

    Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 7 виїздів.

    Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще одна травмувалася.

    Щодо обстановки з пожежами

    30.12.12 о 12:19 пожежа в копні з сіном, за адресою: Ужгородський район, с. Ляхівці. Пожежею знищено 0,5 т. сіна. Причина пожежі та збитки встановлюються.

    30.12.12 о 12:21 пожежа в господарській будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів, за адресою: Рахівський район, с. Кваси, вул. Центральна. Пожежею пошкоджено стіни та стелю даної надвірної споруди. Прямі збитки встановлюються. Причина пожежі - пустощі дітей з вогнем.

    30.12.12 о 16:49 пожежа в житловому будинку, за адресою: Берегівський район, с. Берегуйфолу вул. Раковці. На місці пожежі виявлено тіло громадянки 1944 року народження, з діагнозом отруєння чадним газом до лікарні доставлено громадянина 1941 року народження. Пожежею знищено диван та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються.

    Некласифіковані надзвичайні події

    30.12.12. о 20:25 водій 1979 року народження, мешканець с. Буковцьова, Великоберезнянського району на автомобілі Mitsubishi Padjero не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет за адресою: Перечинський район, с. Зарічево, вул. Центральна. В наслідок події постраждалих та загиблих немає, автомобіль отримав незначні пошкодження лівої сторони. Для витягування автомобіля залучалося відділення ДПРЧ-1 м. Перечин.

    Стан проїзду на автодорогах та перевалах Закарпатської області.

    Температура повітря на перевалах: Латірському (-3°), Абранському (-2°), Яблунецькому (-5°), Ужоцькому (-5°), Торунському (-5°). Покриття автодоріг сухе, проїзд забезпечений.

    На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття сухе, проїзд забезпечений.

    Проїзд на автошляхах області забезпечують працівники та техніка ДП „Закарпатський облавтодор”.

    З початку 2012 року (станом на 31 грудня) група піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області здійснив 107 виїздів, в ході яких було знищено:

    інженерні міни – 4 од.
    артилерійські снаряди – 137 од.
    мінометні міни – 78 од.
    гранати – 46 од.
    авіаційні бомби – 2 од.
    набої – 1945 од.
    запали – 2 од.

    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 174 виїзди та виходи, в ході яких врятовано 266 осіб, які потрапили у небезпеку в горах, 124 особам було надано невідкладну долікарську допомогу.

    Також 2020 туристичним групам (загальною чисельністю 17844 чоловік) надано консультацій, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

    Погодні умови на території Закарпатської області

    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології МНС України на території області 31 грудня очікується: хмарно з проясненням, без опадів. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу, в горах місцями вночі 7-9° морозу.

    По м. Ужгород: хмарно з проясненням, без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

    ТУ МНС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору