ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вітання міського голови Берегова

    23 квітня 2024 вівторок
    70 переглядів
    ЗОЛТАН БАБЯК

    Від щирого серця вітаю всіх берегівчан із Новим 2014 роком та найвеличнішим християнським святом – Різдвом Христовим! Нехай вони для кожного земляка стануть початком нового, розмаїтого, радісного життя. Рік, що минає, приніс багато добрих і гарних, несподіваних і клопітних, веселих і, безперечно, не завжди втішних новин.

    Місто отримало нового міського голову, дещо змінився склад виконкому міськради, тривають кадрові перестановки в інших державних установах та підрозділах. Віриться, що все це – на краще, задля ліпшого життя кожного жителя нашого прикордонного Берегова.
    Друзі, бажаю усім вам міцного здоров‘я, щастя, добробуту і Божої благодаті! Хай новий рік стане для вас роком чистих помислів і добрих справ, буде багатим на добро, щедрим на успіхи. Нехай таїнство різдвяних свят увійде у ваше життя символом найсвітліших сповідань, а тепло домашнього вогнища стане джерелом невичерпної енергії, творчої наснаги і вагомих звершень в ім‘я розвитку рідного міста та нашого краю загалом! Сподіваюся, що попри негаразди, які наразі тривають у суспільстві, ми таки станемо мудрішими, більш виваженими та гуманнішими. Отож зуміємо досягти тих вершин, про які мріялося попередніми роками-десятиліттями. Щасливих і веселих свят, гарного настрою і щедрої долі!

    ЗОЛТАН БАБЯК, міський голова

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору