ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Редактора "Рабоче-крестьянской правды" з Мукачева із зали суду доправили прямо в СІЗО

    29 березня 2024 п'ятниця
    76 переглядів
    Редактора комуністичної газети суд відправив за грати.

    Щойно на засіданні в Апеляційному суді Закарпаття зачитали вирок, за яким редактора газети "Рабоче-крестьянская правда" Анатолія Маєвського попровадять у СІЗО. Там він перебуватиме найближчі 60 днів – два місяці, а тоді суд знову вирішуватиме, де чоловікові чекати остаточного вироку.

    Нагадаємо, кілька днів тому на засіданні Ужгородського міськрайонного суду Маєвського відпустили додому, хоча прокуратура та СБУ наполягали: через те, що він не припиняє видавати газету, котра пропагує міжнаціональну ворожнечу, повинен перебувати під вартою.

    Маєвського звинувачують у порушенні ч.2 статті 110-ї Кримінального кодексу (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і за це йому "світить" позбавлення волі на термін понад 5 років. Також інкримінують ч.1 ст. 161, де йдеться про порушення рівноправності громадян.

    На суд Маєвський прийшов із речами, із зали піде одразу у камеру СІЗО. Там, заявив, вивчатиме матеріали, зібрані слідством і законодавство України, оскільки винним себе не вважає. Всю цю "літературу" прихопив із собою.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору