ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Унікальне історичне Новорічне привітання Леоніда Кравчука у 1991 році (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів
    Цікаво, якщо провести аналогії між привітаннями Президентів

    1 січня 2016 року Україна згадала перше привітання з Новим далеким 1992 роком першого президента країни Леоніда Кравчука.

    За 25 років багато чого змінилося, але Україна як тоді, так і досі продовжує робити перші кроки на своєму шляху. Тоді формувалася нова незалежна держава – було важко, але не було війни. Сьогодні, Україна здобула багато перемог та встала на шлях євроінтеграції. Як і у цьогорічному привітанні Петра Порошенка з Новим 2016 роком, Кравчук у своєму зверненні згадує події, які сталися у історії в минулому році. Як і 2015, 1991 рік став історичним і знаковим для України.


    У 2015 році, як сказав Порошенко, ми зберегли країну, врятували її від військової агресії, зменшили вплив на нашу країну ще недавнього друга Росії, а тепер агресора, який прийшов з війною на наші землі. У далекому 1991 – Україна отримала незалежність. Було важко. Але – як показав час, ми сильні, ми вистояли. У зверненні 1992 року Кравчук каже, що Україна піднялася з колін і зараз нам необхідно будувати нову державу, нову економіку.


    У 2015, за словами Порошенка, ми досягли багато. Напередодні свят ми вибороли кілька важливих рішень ЄС. Наступного року впаде паперова завіса між Україною та ЄС. Ми зупинили активну фазу АТО та також продовжуємо будувати свою державу, але вже іншу, кращу.


    До вашої уваги два знакових новорічних привітання.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости