ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пасажири замерзають у вагонах поїзду "Київ-Ужгород" - температура опускається до 10 градусів морозу

    20 квітня 2024 субота
    51 переглядів
    Замерзше вікно у вагоні поїзда

    У поїзді "Київ-Ужгород" температура опускається до 10 градусів морозу – розповідає ужгородка, яка щойно повернулася зі столиці.



    "Градусник у вагоні показував від 7 до 10 градусів морозу, і це ще у днину. Вночі пасажири спали одягнені у верхній одяг і ледь могли закутатись у цураві покривала. У вагоні бруд та пил, довелось самій прибирати своє спальне місце. Гарячий чай? - Ні, не чули! Навіть у сусідніх вагонах його не було! А те, що називається "радіатором", розігрілось рівно натільки, щоб на ньому розтанув сніг...


    І це при тому, що ціна на квиток у цьому вагоні не дешевша, ніж у інших...
    Ще пам'ятаю, коли добиралися за 30 гривень – умови були кращі, ніж зараз майже за 300! Де обіцяні покращення, які обіцяли зробити за рахунок здорожчання квитків?" – скаржиться ужгородка


    Крім того, сьогодні стало відомо, що український електропоїзд виробництва Крюківського ВЗ Екр-1 «Тарпан» типу «Інтерсіті+» не витримав низьких температур, які нині встановилися у більшості регіонів. Про це повідомили у прес-службі Укрзалізниці.


    Згідно з повідомленням, поїзд виконував рейс сполученням Львів – Київ та здійснив вимушену зупинку на станції «Рудня-Почаївська», що на Рівненщині близько 07:32. Повідомляється, що о 08:02 поїзду надали допоміжний локомотив, приблизно у той самий час із Києва назустріч вислали інший поїзд типу «Інтерсіті+» Hyundai HRCS-002.


    «4 січня об 11:05 на станції Шепетівка пасажирыв буде пересаджено в допоміжний швидкісний поїзд виробництва Hyundai, який було направлено на зустріч із Києва», - додали в Укрзалізниці.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору