ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сексапільна італійська красуня, Міс Італії та Міс Рим на звабливих і надто відвертих еротичних фото (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    317 переглядів
    Дівчина володар титулу найкрасивішої дівчини Стародавнього міста

    Модель, ведуча і співачка Федеріка наргила народилася 5 лютого 1990 в Римі. З раннього дитинства Федеріка займалася танцями, але успіх був уготований їй на модельному терені.

    Переступивши зовсім вже ніжний вік дівчина почала штампувати перемоги у конкурсах краси. У тому числі їй підкорилися такі престижні конкурси, як Міс фотомодель Італії та Міс Рим.


    Титул найкрасивішої дівчини Стародавнього міста відкрив перед Федеріко двері всіх телестудій країни. І, що найцікавіше, жорна телеіндустрії НЕ перемололи дівчину в фарш і не викинули після цього на узбіччя, як зазвичай відбувається в таких випадках - кар'єра міс Наргі успішно продовжується і донині, ось уже восьмий рік.


    Federica-Nargi.jpg


    Federica-Nargi-Goldenpoint-Swimwear-2014-02-1.jpg


    federica-nargi-in-a-bikini-goldenpoint-beachwear-2014-preview-_1.jpg


    Nargi_9-kVQC--458x458Gazzetta-Web_mediagallery-fullscreen.jpg


    Federica-Nargi---Goldenpoint-Swimwear-Catalogue-2014-17.jpg


    Отримавши всі італійську популярність, Федеріка не стала винятком і числа інших красунь і тут же знайшла собі в пару футболіста. Варто було їй тільки захотіти, її власністю міг стати будь з розсипу зоряних гравців Серії А. Але став ним - Алессандро Матрі, що подає надії, із гранду італійського футболу Туринського "Ювентусу".
    federica-alessandro-cuba.jpg


    RDL_1496_mediagallery-page.jpg


    Пара мигцем познайомилася в Мілані, а потім доля звела їх вже в одному з клубів Риму. Обидва вирішили, що це доля, і з тих пір вони не розлучаються, незважаючи на те, що за визнанням і тієї, і іншої, Федеріка - моторошно примхлива і ревнива дама, та й Алессандро - той ще власник.


    99-257233-000217h_941-705_resize_0.jpg


    C_29_fotogallery_1001529__ImageGallery__imageGalleryItem_19_image.jpg


    «Алессандро дав мені те почуття, якого мені завжди не вистачало - почуття комфорту і спокою. Це дуже важливо для мене », - каже дівчина. Єдине, чого їй не вистачає через шість років стосунків - справжньої сім'ї з узаконеними відносинами і дітьми. «Я завжди хотіла саме дочку, - стверджує Федеріка. - Але останнім часом, бачачи відносини синів з матерями, я переглянула своє ставлення ».


    federica-nargi-instagram.jpeg


    federica-nargi-bikini-goldenpoint-2013-backstage-palma-di-maiorca-instagram-4.jpg


    Кар'єра міс Наргі продовжує йти в гору. Слідом за шоу на телебаченні, вона почала зніматися в кіно, продовжує фотографуватися для модних журналів і рекламних компаній, а також пробує співати. А ось Матрі, незважаючи на те, що пішов на підвищення, і, крім «Кальярі», пограв за «Дженоа», «Фіорентину», «Мілан» і «Ювентус», діставшись, таким чином, до кращого клубу країни, високих надій так і не виправдав.


    federica-nargi-at-goldenpoint-swimwear-catalogue-2014_10.jpg


    12286-federica-nargi-alla-sfilata-di-592x0-1.jpg


    federica-nargi-e-alessandro-matri.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору