ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українцям скасували всі обмеження на оформлення закордонних паспортів

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    На оформлення закордонного паспорта скасовані будь-які обмеження.

    При оформленні закордонного паспорта міграційна служба у подальшому не перевірятиме, чи немає у громадянина обмежень на виїзд з України.

    На оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон скасовані будь-які обмеження. Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби.
    «Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» змінено статтю 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в'їзду в Україну громадян України», – сказано в тексті.
    Відтепер, згідно з текстом, обмеження на виїзд за межі території України не стосуються оформлення паспорта для виїзду за кордон.
    «При оформленні закордонного паспорта міграційна служба у подальшому не перевірятиме, чи немає у громадянина обмежень на виїзд з України. Це не лише прискорить внутрішні процеси оформлення документів, але й зменшить навантаження на працівників міграційної служби. Таким чином, будь-яка пропозиція оформити довідку про несудимість для оформлення закордонного паспорта є не лише незаконною, але й немає жодного сенсу у контексті процедури оформлення документа», – йдеться у повідомленні.
    Нагадаємо, в Україні запустили онлайн-сервіс перевірки стану оформлення закордонних паспортів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору