ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спочатку нелюд на Закарпатті пограбував 79-річну бабусю, далі гірше... йому захотілося крові

    18 квітня 2024 четвер
    64 переглядів
    Забив бабусю досмерті і забрав 50 гривень

    Трапилась подія у селі Закарпатської області.

    Сьогодні вранці у с.Тур'я Пасіка правоохоронці затримали грабіжника, що обікрав 79-річну пенсіонерку та сильно її побив. Через три години жінка померла.


    Сьогодні близько 8:00 у с.Тур'я Пасіка, що на Перечинщині, злодій проник у будинок 79-річної пенсіонерки. Грабіжник розбив скло на вхідних дверях та відкрив їх ключами, що були в замку зсередини.


    Здобиччю злочинця став мобільний телефон та 50 гривень, які встиг взяти похапцем. Коли злодій побачив перед собою господиню дому, накинувся на неї, сильно побив - і втік. Долаючи біль, жінка спромоглася подзвонити своїй 29-річній внучці і розповісти про напад. Через три години старенька померла.


    Працівники слідчо-оперативної групи ще встигли опитали потерпілу. І за зовнішнім портретом, який вона дала, за гарячим слідом упіймали грабіжника.


    Раніше судимий за крадіжку, 25-річний мешканець с.Порошково, "попався" за 7,5 км від місця злочину, на одній із вулиць свого села. У кишені затриманого, який був уже напідпитку, виявили вкрадений ним телефон та купюру 50 гривень.


    Грабіжник у скоєному зізнався. Ведеться слідство. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.


    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору