ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стали відомі жахливі подробиці про мукачівську "трагедію на смітнику" (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    98 переглядів
    В контейнері для побутового сміття знайшли тіло немовляти

    Як ми вже повідомляли, у Мукачеві в контейнері для побутового сміття знайшли тіло немовляти.

    Вчора, 14 грудня, близько 15:00 до поліцейських надійшло повідомлення про те, що на вулиці Маргітича у контейнері для побутового сміття виявлено мертве немовля.


    Як з’ясувалося, тіло дитини до сміттєвого баку викинув 35-річний місцевий житель, родич породіллі. Сама ж жінка нині перебуває в Мукачівський лікарні.


    Зі слів матері, 14 січня о 5-ій ранку вона самостійно народила вдома мертву дитину. Жінка розповіла, що була на шостому місяці вагітності. На обліку в медиків вона не перебувала.


    “Мертве немовля горе-матір запакувала в пакет й попросила чоловікового брата, аби той виніс тіло на смітник”, — сказано в повідомленні.


    Додамо, що 41-річна жінка є безробітною та веде асоціальний спосіб життя. Вона має троє дітей, щодо яких її позбавлено батьківських прав. Чоловік же перебуває у в’язниці за грабіж. Сама ж породілля має умовну судимість.


    За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.


    Тіло немовляти направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Триває комплекс заходів зі встановлення обставин смерті дитини, повідомили в прес-службі ГУ НПУ в Закарпатській області.


    Про те, як горе-матері вбивають і викидають своїх дітей на смітник, читайте у матеріалі Матусю, ти ж мене народила!


    nem2.jpg


    nem.jpg


    nem3.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору