ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Адвокати "бійців Драгобрату" викликали поліцію, через те, що конвой перешкоджає зустрітися з підзахисними (ДОКУМЕНТ) (ФОТО)

    23 квітня 2024 вівторок
    99 переглядів
    Адвокату не потрібно дозволу на зустріч з затриманим

    Адвокатів затриманих під час резонансного інциденту в турбазі "Хата Магната" на Драгобраті бійців "Правого сектора" протизаконно не допускають до їхніх підзахисних. У відповідь вони викликали поліцію.

    Про це повідомив один з правників Владислав Добош.


    Їх спробі зустрітися з "Хорватом" (Малковичем) перешкодив конвой, який вирішив погодити це зі слідчим, хоча Кримінально-процесуальний кодес такого погодження не передбачає, повідомив В.Добош.


    "Начальник ІТТ каже, що нібито не може додзвонитися слідчому. Від адвокатів слідчий скидає телефон. Повторюсь, адвокату не потрібно дозволу на зустріч з затриманим. Викликали поліцію, щоб зафіксувати факт перешкоджання захисникам та звернутися з заявою про злочин, передбачений ч.2 ст.397 КК України.


    Дозвонився до слідчого Цільо Василя. Він просто відморозився. Подали заяви за ст. 397 КК України.
    Заяву пише також Роман Бухтояров (інший адвокат правосекторівців). Я просто в жахові від тупого правового "беспредела". Єдине, що бажаю, щоб захисників не пускали до затриманих ментів, прокурорів та суддів. Як то кажуть, "не зарікайся від тюрми та суми.


    Як стало відомо від анонімних джерел, безпосередньо вказівку дав не пускати адвокатів під будь-яким приводом старший слідчий слідчого управління поліції Грозов Є.Є. Як стало відомо, послав адвокатів на юх., сказав, щоб прийшли (УВАГА!!!) до нього на прийом, де він нам надасть дозволи. Ну щож... Прийдемо...", - каже В.Добош.


    "Ну що ж! До затриманого Хорвата нас захисників не пустили!!!


    Це все, що я хочу сказати про Ваші права в цій державі!!!


    Як показує практика, вашим поліцаям Конституція, Закони, реформи і так далі - до одного місця. Мені дуже хочеться емоційно висловитися в бік Авакових, Шокіних і просто гарантів - ось ціна ваших реформ! Що змінилося?!", - риторично запитав В.Добош у підсумку.


    Раніше стали відомі шокуючі останні подробиці від адвоката "героїв Драгобрату"... про все, що ми ще не знаємо, що сталося у кривавій бійні на Драгобраті! (ВІДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости