ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Понад 6000 подарунків і 11 новорічних вистав подарувала закарпатським дітлахам група "РЕНЕР"

    19 квітня 2024 п'ятниця
    115 переглядів
    Подарунок закарпатським дітлахам

    Солодкі подарунки, театральні вистави та святковий настрій організували для дітей Закарпаття представники групи енергетичних компаній «РЕНЕР». Компанія вже традиційно вітає дітей кількох районів Закарпаття з новорічно - різдвяними святами. Цього року свято стартувало із сіл Рахівського району і завершилося на Ужгородщині.
    Марія Носа, сільський голова с. Красна каже: «Мені вистава навіть самій дуже сподобалась, дуже гарно зорганізована. І вже стало доброю традицією вітати дітей з Новим роком і проводити таке чудове свято. Дійсно дітям сьогодні було подаровано справжню казку, на яку діти чекають цілий рік, і сьогодні всі задоволені. Наприкінці були солодкі подарунки для всіх учнів школи та дитсадка».
    Дошкільнятам с. Красна, Руська Мокра та Лопухово, а також школярам Закарпатський академічний обласний театр ляльок театр подарував неповторну новорічну виставу, по закінченні якої всі діти отримали солодкі подарунки. Зоя Брюхович, учениця 11 класу Лопухівської ЗОШ каже, що учні школи радіють, коли їх вітають з Новим роком, показують вистави. «Я сама навчаюсь в 11 класі, але мені теж це дуже подобається, цікаво подивитись. Актори дуже гарно і професійно грають свої ролі.
    Іван Миланюк, директор Костилівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів розповідає: «У минулому році компанія «РЕНЕР» допомогла нам придбати спортивний інвентар. Далі, за допомогою компанії ми змогли поміняти одну піч, обгородити спортивний майданчик. І, крім того, це вже фактично у нас традиція, бо і минулого року,і цього року представники компанії прийшли привітати наших діточок із Новим Роком. Вручили їм гарні подарунки за що ми дуже-дуже щиро дякуємо».
    «Група енергетичних компаній «РЕНЕР» вкотре проводить щорічну акцію з ініціативи генерального директора компанії Сергія Васильовича Ковача. З привітанням діточок з Миколаєм і Новим Роком. В кожному селі подаруночки отримують діти всіх навчальних закладів. Це і садочки і школи, початкові класи включно до 11 класів. Такі акції група компаній «РЕНЕР» проводить в селах де працює та де планує працювати,- розповідає Юрій Сас, керівник департаменту по зв’язках із громадськістю групи енергетичних компанії “РЕНЕР” Наша компанія займається будівництвом об’єктів відновлюваної енергетики і одною з частин роботи є соціальна складова. Ми приймаємо активну участь у житті громад і завжди долучаємося до шкільного життя тому що діти – це наше майбутнє».
    Упродовж передостаннього тижня року група енергетичних компаній «РЕНЕР» влаштувала свято у школах сіл Костилівки , Лазещини , Видрички, Богдана, а також їх присілках Рахівського району, де подарувала 2600 подарунків та у с. Красна , Руській Мокрій та Лопухово Тячівського району де подарували близько 1700 подарунків. Вдячні діти з нетерпінням чекають представників компанії і наступного року. Подарунки та свято група «РЕНЕР» привезла і дітям Перечинського району: Тур’ї Поляни, Полянської Гути та Ужгородського району: Андріївки, Ірляви та Чабанівки, Ратівців. Загалом вручили більше 6000 солодких подарунків у 14 селах Закарпатської області та подарували 11 незабутніх новорічних вистав професійного лялькового театру.
    IMG_0546.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору