ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Офіційно: від свинячого грипу в Україні померла 51 людина

    28 березня 2024 четвер
    83 переглядів
    Люди почали відповідальніше ставитися до епідситуації...

    Міністр охорони здоров`я України Олександр Квіташвілі під час брифінгу, присвяченому епідемічній ситуації, повідомив, що станом на 17 січня 2016 року в Україні підтверджено 51 летальний випадок внаслідок захворювання на грип.

    У Вінницькій області зафіксовано 7 таких випадків, в Одеській - 20, Донецькій - 4, Рівненській - 3, в Кіровоградській, Житомирській, Харківській, Черкаській, Чернівецькій, Львівській - по одному, у Києві - 5.
    «Україна по захворюваності на ГРВІ та грип сьогодні знаходиться на рівні усіх європейських країн, тому приводів для паніки немає. Позитивом є те, що за останній тиждень зріс показник звернення хворих до лікарів та госпіталізації. Це означає, що люди почали відповідальніше ставитися до епідситуації, і менше займаються самолікуванням», - зазначив Олександр Квіташвілі.

    Карантинні заходи наразі введені в 16 регіонах: Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Київська, Кіровоградська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

    Ще раз нагадуємо, грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями, але є значно більш небезпечним через можливі ускладнення. Тому якщо ви відчуваєте, що хвороба до вас підбирається - зверніть трохи уваги на власне здоров'я!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору